ÇOCUKLAR ŞENLİĞE AKIN ETTİ

ÇOCUKLAR ŞENLİĞE AKIN ETTİ
ÇOCUKLAR ŞENLİĞE AKIN ETTİBüyükşehir Belediyesi, ‘Maşa ile Koca Ayı’ ve ‘Ege ile Gaga’ müzikal çocuk tiyatrolarını miniklerle buluşturdu. Renkli anlara sahne olan etkinliklerde çocuklar doyasıya eğlendi.Kahramanmaraş...

ÇOCUKLAR ŞENLİĞE AKIN ETTİ

Büyükşehir Belediyesi, ‘Maşa ile Koca Ayı’ ve ‘Ege ile Gaga’ müzikal çocuk tiyatrolarını miniklerle buluşturdu. Renkli anlara sahne olan etkinliklerde çocuklar doyasıya eğlendi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinliklerini Kahramanmaraşlılarla buluşturmaya devam ediyor. Şehirde farklı yaş gruplarına yönelik etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, çocuklar tarafından sevilerek izlenen çizgi film karakterlerinden ‘Maşa ile Koca Ayı’ ve ‘Ege ile Gaga’ müzikal çocuk tiyatrolarını miniklerle buluşturdu. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliklere çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Renkli anlara sahne olan etkinliklerde çocuklar doyasıya eğlendi. Miniklere unutulmaz bir gün yaşatan ‘Maşa ile Koca Ayı’ ve ‘Ege ile Gaga’ müzikalleri bir yandan eğlendirirken bir yandan da öğretti. Çocukların adeta akın ettiği etkinlikte ebeveynler, gerçekleştirilen program dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.