ÇOCUK KORUMA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

ÇOCUK KORUMA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI
ÇOCUK KORUMA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDIAile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen, koruyucu ve destekleyici tedbirlerin yerine getirilebilmesi amacıyla kurulan Çocuk Koruma Kanunu İl Koordinasyon...

ÇOCUK KORUMA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen, koruyucu ve destekleyici tedbirlerin yerine getirilebilmesi amacıyla kurulan Çocuk Koruma Kanunu İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun başkanlığında gerçekleştirildi.

 Vali Coşkun başkanlığındaki toplantıya, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Vali Yardımcısı Fatih Damatlar, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya ve koordinasyon kurulu üyeleri katıldı.

 Toplantıda il genelinde çocuk koruma alanında hizmetlerin yürütülmesinin izlenmesi, koruyucu ve önleyici tedbirin uygulanmasında yaşanan sorunların tespiti ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerinin uygulamaya konulmasına ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

 KSÜ Sosyal Hizmetler Bölüm Başkanı Öğrt. Üyesi Dr. Mehmet Yılmaz, 5395 sayılı Çocuk Koruma Kanunu kapsamında hazırlanan Kahramanmaraş İl Sosyal Risk Haritası çalışmasının gerekçesi, yöntemi ve kavramsal çerçevesi ile ilgili sunum yaptı.

 Toplantı sonunda bir değerlendirmede bulunan Vali Coşkun, “Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzün koordinesinde ilimizin sosyal risk haritası hazırlandı. Haritamız bütün kurumlarımızın kendi görev alanları ile ilgili istifade edebileceği önemli bir çalışma. Bu konuda desteklerini bizlerden esirgemeyen üniversitemize teşekkür ediyor, çalışmada emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.