CHP Mutlu Eden Güngör !

CHP Mutlu Eden Güngör !

     CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç beye dün taziye ziyaretinde bulunduk..

     Taziye de olsa konu siyaset özellikle Kahramanmaraş siyaseti..

     Ali Öztunç beye : “ Kahramanmaraş uçak seferi üzerine bir çalışma yapa bildiniz mi ? “ sorusunu sordum.. daha önce bu konuyu konuştuğumuz için :

     Ali Öztunç bey: “ Vekillerle bir araya gelemiyoruz ki , THY ve Özel şirketlere giderek biz Kahramanmaraş’a  uçak seferi istiyoruz diyelim.. Gaziantep, Malatya, Adana dan gelip gitmekten bizde mutlu değilim,” dedi.

     Ak Partiye ve yöneticilerine teşekkür ediyorum: Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör gibi birini buradan aday göstererek belediye başkanı yaptıkları için , önümüzdeki dönem Hayrettin Güngör aday olduğunda ben seçimi yüzde bir milyon kazanırım, adaylığım da bugünden ilan ediyorum..” dedi.

     Köylere ( yeni adı ile kırsal mahallelere ) gidiyorum, herkes şikayetçi.. Biz bunu resimleyerek sosyal medyada paylaşıyorduk.. gezdiğimi göstermek için  , sosyal medya da resim paylaşıyordum, artık paylaşmıyorum, çünkü Ak Parti ve başkanı vatandaşı tehdit ediyor, üzerine baskı kuruyor.. muhtarları tehdit ediyor.. şimdi sesiz çalışıyorum.. ama Hayrettin beyden mutlu olan bir tek kişi yok.

     Ama gezip gördüğüm yerde herkes , 19 yıldır ak partiye oy verenler bile artık ak parti diyemiyor, Reis diyor ama belediyecilikte asla ak parti demiyor..

     Hayrettin Güngör : tekrar aday gösterilerse benim çalışma yapmama bile gerek yok, aday olurum, bugünden Hayrettin Güngör karşısında belediye başkanı adayı olduğumu ilan ediyorum ve yatarak bu seçimi kazanırım..!” Sayın Vekilimiz Ali Öztunç kırsal mahallelerdeki durumu böyle özetliyor , şehir içinde farklı bir yanı yok diye de ekliyor..

     Çarşıda Pazar da bir çok yerde Hayrettin Güngör den şikayetçi olan , tepki gösteren yüzlerce binlerce insan görmüştüm.. ama ilk defa teşekkür eden biri çıktı oda Ali Öztunç bey..

     Yine Ali Öztunç beyden nakil: “ Belediyecilikte ilk 5 ay içinde bir behre gösterir, halkın gözüne girersen girdin , istersen ondan sonra hiçbir şey yapma.. ama 3 yıl hiçbir iş yapmayıp veya 4 yıl sonra son bir yılda dağları taşları devirsen inanılmaz işler yapsan hiçbir önemi yok.. Hayrettin bey bu süreyi kaçırdı. Bugünden sonra yapacağı bir şey de yok.. yapsa da önemi yok.. seçim kazanan biz olacağız..

    Kahramanmaraş’ın 5 yılı gitti, yazık oldu ama ne diyelim , bizi belediye başkanı yapmadılar.. inşallah önümüzdeki dönem görüşelim..

    Önümüz de bir EXPO var iki sene zaman kaldı.. bugün Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ilçe belediyeleri, valiliğimiz, kaymakamlığımız, KMTSO ve KEMSOB el ele vererek EXPO 2023 hazırlanmamız gerekiyor ama biz iç kavgalarla gün geçiriyoruz..

    Bize acil otel gerek..

    Bize acil olarak : Hava alana pistinin uzatılması gerek.. 5 uçak park yerinin 20 uçak park yerine çıkarmamız gerek..

    Kahramanmaraş’tan günlük, Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Kıbrıs, Almanya, Fransa, İtalya, Azerbaycan, Suudi Arabistan, İngiltere ki Londra deki Maraşlıların sayısını göz önüne alarak sefer konması gerekir..

    EXPO 2023 katılacağım diyen ülke sayısı 60 buldu , bu ülkelerle Türkiye ve Türkiye de Kahramanmaraş ulaşımı iyi planlamak gerekir..

    Kahramanmaraş İstanbul, Saniha Gökçen , Ankara, Antalya bağlantılı uçuş seferleri koymak gerekiyor bunlar uzun planlama ve aylar önce bilet satışının başlaması gerekiyor..

    Bir tek çalışma yok.. Başkan Hanefi Mahçiçek ten başka bu konuda derdi olanda yok..

    Ali Öztunç : Ben CHP genel başkan yardımcısıyım ama her şeyden önce Kahramanmaraş Milletvekilim, Kahramanmaraşlıyım.. EXPO dahil her kondu da  Kahramanmaraş için çalışmaya varım Ak parti veya MHP milletvekili demem Kahramanmaraş milletvekili olarak 8 imiz bir gitmemiz gereken yere koşarak giderim.. yeter ki gel desinler ! diyor..

    CHP Genel Başkanı Ali Öztunç, Güngör ile sevinse de Kahramanmaraş gelmeyen hizmetler için çok fazla üzüldüğünü görüyorum..

    Gazeteci dostumuz Ali Öztunç , her şeye rağmen Maraş sevdalısı bir insan olduğuna şahit oluyoruz..

     İnşallah biri bu sorunlarımıza sahip çıkar diyorum

     İyi günler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi