Cenaze Namazı Sultan Abdulhamithan Camii de

Cenaze Namazı Sultan Abdulhamithan Camii de
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç Vefat etti..Cenaze Namazı Sultan Abdulhamithan Camii deBEKİR DOĞANKAHRAMANMARAŞ/ AK Parti Kahramanmaraş milletvekili İmran Kılıç tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesinde vefat...

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç Vefat etti..

Cenaze Namazı Sultan Abdulhamithan Camii de

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ/ AK Parti Kahramanmaraş milletvekili İmran Kılıç tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesinde vefat etmesinden sonra bugün TBMM saat 11 00 de yapılacak törenden sonra Kahramanmaraş getirilerek Sultan Abdulhamithan camii de ikindin namazı sonrası kılınacak cenaze namazından sonra doğduğu köyde cücelide toprağa verilecek..

    En son 15 gün önce : Hastanedeyim bana , dua ediniz diye bir mesaj atmıştı.. Ankara da tedavi gören İmran Kılıç , sevenlerini üzdü..

     Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç'ın tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi'nde vefat ettiğini bildirdi.

     Acı haber Kahramanmaraş’a bomba gibi düştü..

     İmran Kılıç için : Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın "Kahramanmaraş milletvekili, ilim ve irfan adamı değerli ağabeyimiz İmran Kılıç, tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesinde hayata veda etti. Kendisine Allah'tan rahmet; ailesine, dostlarına ve Kahramanmaraş halkına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." sözleriyle vefatını duyurduğu İmran Kılıç neden

      İMRAN KILIÇ KİMDİR?

      1957 yılında Kahramanmaraş'ta doğdu. İlkokul,ortaokul ve İmam-Hatip Lisesini aynı ilde bitirdi. Atatürk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesinden mezun oldu. Yüksek lisansını da aynı üniversitede tamamladı. Askerliğini yedek subay olarak İstanbul'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yaptı.

    Birçok ilçe ve illerde, ilçe ve il müfütüsü olarak görev yaptı. İrşad ve idarecilik görevlerinin yanında, eğitim öğretim faaliyetlerini de sürdürdü, yurtdışı görevlerinde bulundu. Birçok gazete, dergi ve sitelerde yazı ve şiirleri yayınlandı. Radyo ve televizyonlarda programlar yaptı. Konferans ve panellere konuşmacı olarak katıldı.

     Evli ve üç çocuk babası olup, Arapça bilmektedir.

     Ak Parti 27. dönem Kahramanmaraş milletvekili olmuştur.

     Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, tedavi gördüğü Ankara Şehir hastanesinde 18 Kasım 2021 tarihinde vefat etti.

      İMRAN KILIÇ NEDEN ÖLDÜ?

      Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç'ın tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi'nde vefat ettiğini bildirdi. 64 yaşında vefat eden Kılıç, üzün süredir çeşitli hastalıklarla mücadele ediyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.