ÇAĞLAYANCERİTE TAŞTAN 77 METREKARE BAYRAK

ÇAĞLAYANCERİTE TAŞTAN  77  METREKARE  BAYRAK
ÇAĞLAYANCERİTE TAŞTAN  77  METREKARE  BAYRAKKahramanmaraş’ın Çağlayancerit İlçesi’ne 77 Metrekare taştan bayrak yapıldı. Çağlayancerit Kaymakamlığı desteği ile İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri...

ÇAĞLAYANCERİTE TAŞTAN  77  METREKARE  BAYRAK

Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit İlçesi’ne 77 Metrekare taştan bayrak yapıldı. Çağlayancerit Kaymakamlığı desteği ile İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri derelerden taş topladı. Korucular ve ustalar ile ise bayrağın yapımında çalıştı. 15 Temmuz Günü, bu anlamlı günde  Ortaya çok güzel bir eser çıktı.

Konu hakkında bir açıklama yapan Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit İlçesi Kaymakamı Özgür İşçimen Şunları belirtti; “İlçe jandarma komutanlığının inşa etmiş olduğu bu anlamlı bayrak eseri için “Milletle özdeşleşen tek sevgi Bayrak sevgisidir. Bayrak bağımsızlık sembolüdür. O dalgalanmazsa millet bağımsız sayılmayacaktır. Bu bayrak dalgalandıkça bu ülke hep var olacaktır. Bizi bizle bütünleştiren sonsuz bir gizemdir bayrak.  Bayrak, bir bütünü tamamlayan ilahi bir sevginin gökyüzünde dalgalanışıdır. İlçemize bu eseri kazandıran ilçe jandarma komutanlığımıza teşekkür ediyor ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum “ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.