ÇABUKEL: “ RAMAZAN’DA DOSTLARIMIZI UNUTMADIK”

ÇABUKEL: “ RAMAZAN’DA DOSTLARIMIZI UNUTMADIK”
ÇABUKEL: “ RAMAZAN’DA DOSTLARIMIZI UNUTMADIK”KAHRAMANMARAŞ/ İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel ,” 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif sebebi ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Hayvan Baranağındaki sevimli...

ÇABUKEL: “ RAMAZAN’DA DOSTLARIMIZI UNUTMADIK”

KAHRAMANMARAŞ/ İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel ,” 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif sebebi ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Hayvan Baranağındaki sevimli dostlarımızı unutmadık, Ramazan ayının bereketinden onlarda yararlansın diye bugün mama desteği veriyoruz,” dedi.

    İyi parti yönetimi ile Hayvan Baranağını ziyaret eden Başkan Ahmet Çabukel : “ Ramazan ayının bereketi sadece bizleri kapsamasın minik dostlarımız da bu bereketten nasiplensin diye 25/04/2022 tarihinde Kahramanmaraş hayvan barınağında  bulunan anne dostlarımıza konserve  mama desteğinde bulunduk. Minik dostlarımızın  bu ihtiyaçlarını unutmamak ,bizler için vicdani bir sorumluluk. Sevimli dostlarımızı merhametsiz kalplerin zulmünden koruyabilmek için Türkiye’yi onlar içinde mutlu bir yuva yapabilmek için hayvan hakları yasasını iktidara geldiğimizde yürürlüğe koyacağız. Emeği geçen tüm dostlarımıza yardımlarını esirgemediği için teşekkür ederiz.

Yayarsa sevgiyi, İyi Patiler yayar.,” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.