BÜYÜKŞEHİR’İN YKS TERCİH DANIŞMANLIK HİZMETİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

BÜYÜKŞEHİR’İN YKS TERCİH DANIŞMANLIK HİZMETİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
BÜYÜKŞEHİR’İN YKS TERCİH DANIŞMANLIK HİZMETİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜBüyükşehir Belediyesi ile Onikişubat Rehberlik ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle hayata geçirilen YKS Tercih Danışmanlığı hizmetinden bine yakın üniversite...

BÜYÜKŞEHİR’İN YKS TERCİH DANIŞMANLIK HİZMETİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Büyükşehir Belediyesi ile Onikişubat Rehberlik ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle hayata geçirilen YKS Tercih Danışmanlığı hizmetinden bine yakın üniversite adayı faydalandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehirde gençlere yönelik çeşitli etkinlikler gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi ile Onikişubat Rehberlik ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle hayata geçirilen YKS Tercih Danışmanlık hizmetine üniversite adayları yoğun ilgi gösterdi. 27 Temmuz – 5 Ağustos tarihleri arasında Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi, Onikişubat Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile Piazza AVM’de kurulan tercih danışmanlık noktalarından bine yakın öğrenci faydalandı. Üniversite adayları ve ebeveynleri, ücretsiz olarak gerçekleştirilen tercih danışmanlık hizmetinden çok memnun kaldıklarını belirterek Büyükşehir Belediyesi ve Onikişubat Rehberlik ve Araştırma Merkezi'ne teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.