BÜYÜKŞEHİR’İN KIŞ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

BÜYÜKŞEHİR’İN KIŞ ÇALIŞMALARI BAŞLADI
BÜYÜKŞEHİR’İN KIŞ ÇALIŞMALARI BAŞLADIŞehrin yüksek rakımlı bölgelerinde başlayan kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi adına Büyükşehir Belediyesi, 210 araç ve 250 personeliyle teyakkuza geçti.Kahramanmaraş...

BÜYÜKŞEHİR’İN KIŞ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Şehrin yüksek rakımlı bölgelerinde başlayan kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi adına Büyükşehir Belediyesi, 210 araç ve 250 personeliyle teyakkuza geçti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin yüksek rakımlı bölgelerinde etkisini hissettirmeye başlayan kar yağışıyla birlikte tedbirleri artırdı. Hayatın olumsuz etkilenmemesi ve trafikte aksamaların yaşanmaması adına muhtelif ilçe ve bölgelere 210 araç ve 250 personel konuşlandırılırken, bazı mahallelerde mücadele çalışmaları için teyakkuza geçildi. Dulkadiroğlu Başdervişli ve Çağlayancerit Soğukpınar mahallelerinde yer yer 5 santimetreyi bulan yağışlara karşın, hummalı çalışmalarla yollar ulaşıma açık tutuluyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, sorumluluk sahasında kapalı yolun bulunmadığı belirtilirken, sürücülerin kış lastiği kullanmasına yönelik uyarıda bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.