Büyükşehir’den Gönüllere Dokunan Ziyaretler

Büyükşehir’den Gönüllere Dokunan Ziyaretler
Büyükşehir’den Gönüllere Dokunan ZiyaretlerBüyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, yaşlı vatandaşları, şehit ve gazi ailelerini, özel gereksinimli bireyleri, KSÜ Tıp Fakültesi’nde...

Büyükşehir’den Gönüllere Dokunan Ziyaretler

Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, yaşlı vatandaşları, şehit ve gazi ailelerini, özel gereksinimli bireyleri, KSÜ Tıp Fakültesi’nde tedavi gören hastaları ve Elbistan Yetim Koordinasyon Merkezi’nde eğitim alan çocukları ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında şehir genelinde vatandaşlara yönelik faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde yaşlı vatandaşları, şehit ve gazi ailelerini, özel gereksinimli bireyleri ve KSÜ Tıp Fakültesi’nde tedavi gören hastaları tek tek ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti. Ekiplerin ziyaret ettiği adresler arasında Elbistan Yetim Koordinasyon Merkezi de yer aldı. Ziyarette vatandaşlarla tek tek ilgilenen Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, çocuklara da çeşitli hediyeler takdim etti. Vatandaşlar, nazik ziyaretlerinden dolayı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.