BÜYÜKŞEHİR MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BÜYÜKŞEHİR MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
BÜYÜKŞEHİR MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİBüyükşehir Belediyesi Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya ilçe belediye başkanları...

BÜYÜKŞEHİR MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri katıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Arif Şen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya KASKİ Genel Müdürü Ahmet Kavak, ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda 2021 yılı kesin hesabı, taşınmazların alım – satımı, KASKİ garantörlük anlaşması ve imar plan teklifleri gibi konular görüşülerek karara bağlandı. Mecliste KASKİ’nin 2021 Yılı Faaliyet Raporu ve 2021 Mali Yılı Kesin Hesap Raporu meclis üyelerinin oylarına sunuldu. KASKİ’nin faaliyetleri hakkında mecliste kısa bir sunum yapan KASKİ Genel Müdürü Ahmet Kavak, “KASKİ olarak şehir merkezinde, ilçelerimizde ve kırsal bölgelerimizde çeşitli altyapı yatırımları gerçekleştiriyoruz. Şehrimizin pek çok noktasında kanalizasyon ve içme suyu hatlarını yenilemeye devam ediyoruz. İlçelerimize yeni atık su arıtma tesisleri de kazandırmak için çalışmalarımız sürüyor” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.