BULUT; “OKULLARDA GEREKEN TÜM TEDBİRLERİN ALINDI“

BULUT; “OKULLARDA GEREKEN TÜM TEDBİRLERİN ALINDI“
BULUT; “OKULLARDA GEREKEN TÜM TEDBİRLERİN ALINDI “İl Milli Eğitim Müdür Vekili Akif Bulut, Yahya Kemal İlkokulu'nu ziyaret ederek uyum eğitiminde olan 1. sınıf öğrencilerini ziyaret etti.1.sınıf öğrencileriyle yakından...

BULUT; “OKULLARDA GEREKEN TÜM TEDBİRLERİN ALINDI “

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Akif Bulut, Yahya Kemal İlkokulu'nu ziyaret ederek uyum eğitiminde olan 1. sınıf öğrencilerini ziyaret etti.

1.sınıf öğrencileriyle yakından ilgilenen İl Milli Eğitim Müdür  Vekili Akif Bulut, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Öztürk ve Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı Yaşık, minik öğrencilere pandemi dolayısıyla sağlıklarına dikkat etmelerini, iyi ve örnek birer öğrenci olarak kurallara uymalarını tavsiyesinde bulundular.

OKULLARDA GEREKEN TÜM TEDBİRLERİN ALINDI.

Ziyaret sonrası öğretmenlerle bir araya gelen Akif Bulut, okullarda gereken tüm tedbirlerin alındığını belirterek, “Okulun ilk günlerinde mini mini birinci sınıf öğrencilerimizin coşkusuna ortak oluyor, onlarla birlikte aynı heyecanı bizler de yaşıyoruz. Okullarımız hijyen kurallarına uygun bir şekilde düzenlendi. Çocuklarımız sizlere emanet. O emanetlere en güzel şekilde sahip çıkıyorsunuz. Sınıf öğretmenliği bu anlamda harika bir branş. Minik yavrularımızın samimiyetini, güzelliğini daha iyi hissediyoruz ve onların ilk eğitimcileri bizleriz. Öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirdiğinizi biliyorum. Bu anlamda Yahya Kemal İlkokulu'nu yapmış olduğu örnek çalışmalarla biliyoruz. Bu güzelliklerde de siz değerli lider öğretmenlerin emeği var. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.