BORÇLARINIZI YAPILANDIRMAK İÇİN SON BAŞVURU GÜNÜ 30 EYLÜL

BORÇLARINIZI YAPILANDIRMAK İÇİN SON BAŞVURU GÜNÜ  30 EYLÜL
BORÇLARINIZI YAPILANDIRMAK İÇİN SON BAŞVURU GÜNÜ  30 EYLÜLKahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı Aytekin Şimşek,  Mükelleflerin dikkatini çekerek Borçlarının  yapılandırılması için son başvuru süresinin 30...

BORÇLARINIZI YAPILANDIRMAK İÇİN SON BAŞVURU GÜNÜ  30 EYLÜL

Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı Aytekin Şimşek,  Mükelleflerin dikkatini çekerek Borçlarının  yapılandırılması için son başvuru süresinin 30 eylül 2021  olduğunu bu fırsatı kaçırmamaları gerektiğini söyledi.

Şimşek açıklamasında şunları belirtti; “ Bilindiği üzere, 7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun 09 Haziran 2021 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. 27 Ağustos 2021 tarihli ve 31581 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 4420 Sayılı Cumhurbaşkanı Kararına göre;

Kanun kapsamından yararlanmak için 31 Ağustos 2021 tarihini olan başvuru süresi 30 Eylül 2021 tarihine uzatılmıştır.

Mükelleflerimiz için birçok avantaj doğuran yeni yapılandırma Kanunundan yararlanmak için bir an önce başvuruların yapılması ve imkânlar dâhilinde peşin ödemelerin seçilmesinde yarar olduğunu mükelleflerimize önemle duyururuz.

Ayrıca, COVİD-19 pandemisi  nedeniyle başvurularınızın (www.gib.gov.tr) adresinde yer alan İnteraktif Vergi Dairesi uygulaması üzerinden elektronik ortamda ya da posta yoluyla yapılması ve ödemelerde de kredi kartı veya banka kartı ile İnteraktif Vergi Dairesi üzerinden veya anlaşmalı bankalar aracılığı ile ödeme yöntemlerinin tercih edilmesi hususunu tekrar hatırlatmak isteriz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.