“BİR GÜN DEĞİL HER GÜN, ÖNCE KADIN”

“BİR GÜN DEĞİL HER GÜN, ÖNCE KADIN”
“BİR GÜN DEĞİL HER GÜN, ÖNCE KADIN”Köy okullarındaki öğrencilere kırtasiye malzemeleri, kıyafet yardımı ve yaptığı diğer sosyal sorumluluk projeleri ile adını duyuran Beden Eğitimi Öğretmeni Diyar Özsoy, yeni bir...

“BİR GÜN DEĞİL HER GÜN, ÖNCE KADIN”

Köy okullarındaki öğrencilere kırtasiye malzemeleri, kıyafet yardımı ve yaptığı diğer sosyal sorumluluk projeleri ile adını duyuran Beden Eğitimi Öğretmeni Diyar Özsoy, yeni bir Projeye daha adım attı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında 3 ilde kadınlara çiçek hediye etti.

Diyar Özsoy, Kadınlar Günün’de Kadınlara çiçek hediye etmek için Diyaryollarda ekibini kurarak 3 ilde;  Mardin, Batman ve Kahramanmaraş ta solmayan 200 adet çiçekler dağıttı. Dağıtılan çiçekler’de yazılan” Bir gün değil her gün önce kadın” notu ile kadınların hergünün değerli olduğuna dikkat çekmek istediğini söyleyen Diyar Özsoy:” Kadınlarımız bizim için çok değerli. Kadınlarımıza sadece bir gün değil her gün değer vermeli ve onları her gün özel hissettirmeliyiz. Ekibim ile yaptığımız bu proje sayesinde onlarca kadınımıza dağıttığımız çiçekler ile onların yüzündeki gülümsemeye neden olduk. Bu proje sayesinde hem onları mutlu ettik hem de onların mutluluğu ile bizde mutlu olduk. Onları böyle mutlu görmek bizim için büyük bir motivasyon kaynağı oldu” dedi.

Diyar Özsoy sözlerine ” Bu tür projelerin devamının gelmesi  için çalışmalarımız sürüyor. Aklımda birkaç bir proje daha var. Umarımın onları da hayata geçirebiliriz” şeklinde devam etti.

“KADIN ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELLEŞİYOR ”

 Tüm dünyada kadınların hak ettikleri değeri görmeleri gerektiğini vurgularken kadın elinin değdiği her şeyin güzelleştiğini ve değiştiğini söyleyen Özsoy:” Bir yerde güzel bir şeyler oluyorsa mutlaka bir kadının elinin de orada olduğunu düşünüyorum. Güzel şeyler olması için kadınlarımıza da ihtiyacımız var. Güzel işlere adım atmak, iyi bir çocuk yetiştirmek gibi şeylerde kadına da ihtiyacımız var. Kadın olmadan bunlar olmaz değil ama kadın olursa daha güzel olur. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sayesinde kadınlarımız emeklerine az da olsa küçük hediyemiz ile teşekkür etmek fırsatı bulduk.  Keşke sadece bu gün değil her gün onları hatırlasak, emekleri içi onlara teşekkür etsek, onlara desek olsak. Kadınların değerini ve önemini fark etmeli ve fark ettirmeliyiz. Bize düşen onlara destek olmak ve değerli olduklarını hissettirmek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.