BETONUN DAYANIMI VE DAYANIKLILIĞINA ETKİ EDEN FAKTÖRLER’ KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

BETONUN DAYANIMI VE DAYANIKLILIĞINA ETKİ EDEN FAKTÖRLER’ KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ
BETONUN DAYANIMI VE DAYANIKLILIĞINA ETKİ EDEN FAKTÖRLER’ KONULU KONFERANS DÜZENLENDİKSÜ Öğretim Üyelerinin Katkılarıyla Elbistan’da ‘Betonun Dayanımı ve Dayanıklılığına Etki Eden Faktörler’ Konulu Konferans DüzenlendiKahramanmaraş...

BETONUN DAYANIMI VE DAYANIKLILIĞINA ETKİ EDEN FAKTÖRLER’ KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

KSÜ Öğretim Üyelerinin Katkılarıyla Elbistan’da ‘Betonun Dayanımı ve Dayanıklılığına Etki Eden Faktörler’ Konulu Konferans Düzenlendi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinin (KSÜ) akademik katkılarıyla Elbistan Paksoy Hazır Beton ve Limak Kilis Çimento Fabrikası tarafından ‘Betonun Dayanımı ve Dayanıklılığına Etki Eden Faktörler’ konulu konferans düzenlendi.

Elbistan Belediyesi Pınarbaşı Sosyal Tesisleri Toplantı Salonunda gerçekleştirilen konferansın açılış konuşmalarını Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz ve Paksoy Hazır Beton Yöneticisi Şahin Paksoy yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından KSÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Temiz tarafından konferans sunumu gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Hüseyin Temiz sunumunda betonu oluşturan malzemelerin özellikleri, betonun dayanım ve dayanıklılığı, betonun dayanım ve dayanıklılığına etki eden faktörler ile uygulamada görülen ve betonun niteliğinin düşmesine neden olan problemlere ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.