Beşen ve Gemci Ailesinin Mutlu Günü !

Beşen ve Gemci Ailesinin Mutlu Günü !
Beşen ve Gemci Ailesinin Mutlu Günü !ONİKİŞUBAT / Kahramanmaraş eşrafından Sigortacı Mehmet Beşen ile Maşallah ailesinden Fatih Gemci, Kayın Baba olma mutlulğunu yaşadı.    Mehmet Beşen’in oğlu Samet Beşen...

Beşen ve Gemci Ailesinin Mutlu Günü !

ONİKİŞUBAT / Kahramanmaraş eşrafından Sigortacı Mehmet Beşen ile Maşallah ailesinden Fatih Gemci, Kayın Baba olma mutlulğunu yaşadı.

    Mehmet Beşen’in oğlu Samet Beşen ile Fatih Gemcinin kızı Nazlı Gemci- Beşen düğün törenleri Ramada Otel de yapıldı.

    Bedia ve Mehmet Beşen ile Hacer ve Fatih Gemci, çiftçi Ramada Plaza da verilen akşam yemeği ve düğün töreni için gelen dostlarını kapıda karşıladı..

    Nazlı ve Samet çiftinin salona girmesi ile düğün merasimine başlandı.

    KMTSO Meclis üyesi, Sigorta sektörünün önde gelen ismi Mehmet Beşen oğlu Samet Beşen dünya evine girdirmenin mutluluğunu yaşadı..

    Kahramanmaraş’ta yılın düğününde : Siyaset, iş dünyası, Beşen ve Gemci ailesinin yakınları bir araya geldi.

    Seçkin davetlilerin katıldığı yılın düğünü muhteşem oldu.

    AK Parti Kahramanmaraş camiasının ve sigorta sektörünün tanınmış simalarından; KMTSO Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Beşen , oğlu Samet Beşen 'i evlendirmesi sebebi ile şehrin kalbi Ramada otel de attı..

     Adım Maşallah Şapka giymem İnşallah diyerek, idam edilen şehrin ünlü siması, Ali Maşallah'ın Maşallah ailesinin torunu Nazlı Gemci ki Babası Fatih Gemnci 1994 yerel seçimlerinde Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı olan Fatih Gemci'nin kızı Nazlı Gemci ile dünyaevine giren Samet Beşen'in düğünü Ramada Otel'de seçkin davetlilerin katılımı ile yapıldı.

     Genç çiftin resmi nikahını Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör kıydı.

     Nikah şahitleri ise şu isimlerden oluştu: Önceki dönem Başbakan Yardımcısı ve Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanvekili Veysi Kaynak, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, TPB Genel Başkanı Nevzat Pakdil, Vali Ömer Faruk Coşkun, Ak Parti Milletvekili Ahmet Özdemir, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu ve Salonda bulunan yüzlerce dost şahidiz demesi ile nikah kıyıldı..

    Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üç değil dört çocuk istemi yeni çifte iletilerek, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ise iki kişilik kahve takımı hediye etti.

    Fatih Çetinkurt hocanın Kur’an-ı kerim okuması, dua ve resmi nikahla noktalanan düğünde ilk defa kayın baba olan Mehmet Beşen , dostları ile mutluluğu yaşadı..

    Kahramanmaraş Gazetesi ve ailesi olarak Beşen- Gemci ailelerini tebrik ediyoruz..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.