Battal Gazi , Köroğlu Öldü..

Battal Gazi , Köroğlu Öldü..
Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayatını kaybetti.Battal Gazi , Köroğlu Öldü..BEKİR DOĞANKAHRAMANMARAŞ/ Türk Sinama Tarihine , tarihi filmleri peş peşe sıralayan gerçek ismi Fahrettin Cüreklibatır olan...

Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayatını kaybetti.

Battal Gazi , Köroğlu Öldü..

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ/ Türk Sinama Tarihine , tarihi filmleri peş peşe sıralayan gerçek ismi Fahrettin Cüreklibatır olan Cüneyt Arkın artık aramızda yok..

     Köroğlu, Battalgazi, Fatihin Fedayisi Kara Murat ve bir çok tarihi filim ile Kariyer hayatı boyunca 300'den fazla filmde rol almış, Türkiye sinema tarihinin usta isimlerinden Cüneyt Arkın, 85 yaşında yaşamını yitirdi.

     Türk sinaması öksüz: Usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus'ta bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındı. Eşi Betül Cüreklibatır ve yakınları hastaneye geldi. 85 yaşındaki oyuncu burada hayatını kaybetti. Türk sinemasına damga vuran, yüzlerce filmde rol alan Cüneyt Arkın'ın çok sayıda ödülü bulunuyordu.

3 ÇOCUK BABASIYDI

Gerçek adı Fahrettin Cüreklibatır olan ünlü oyuncu 1937 yılında Eskişehir'de doğdu.

İlk evliliğini 1964 yılında Güler Mocan ile yapan Cüneyt Arkın'ın bu evliliğinden kızı Filiz doğdu. Evliliği kısa süren ünlü oyuncu, 1970 yılında Betül Işıl ile evlendi. Bu evliliğinden de Murat ve Kaan dünyaya geldi.

     Beyefendi kişiliği, Tıp doktorluğu ile bilinen ünlü sanatçı sevenlerini üzdü..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.