Başkan Çiçekçi “Türkoğlu Çehresi Değişmiş”

Başkan Çiçekçi “Türkoğlu Çehresi Değişmiş”
MÜSİAD Kahramanmaraş Şubemsiden Başkan Osman Okumuş’a ziyaretBaşkan Çiçekçi “Türkoğlu Çehresi Değişmiş”TÜRKOĞLU/ Geçtiğimiz günlerde MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı seçilen Seddar Sahih Çiçekçi yönetim...

MÜSİAD Kahramanmaraş Şubemsiden Başkan Osman Okumuş’a ziyaret

Başkan Çiçekçi “Türkoğlu Çehresi Değişmiş”

TÜRKOĞLU/ Geçtiğimiz günlerde MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı seçilen Seddar Sahih Çiçekçi yönetim kurulu ile Türkoğlu İlçe Belediye Başkanı Osman Okumuş’u ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

     Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçe belediye binasında Başkan Osman Okumuş ile bir araya gelen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şube Başkanı Serdar Salih Çiçekçi, “ Türkoğlu Organize Sanayi bölgesi, Fakülteleri, belediye sosyal tesisleri ile çehresini değiştiğini söyledi.

     Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’ u makamında , Türkoğlu ve Türkiye gündemini değerlendiren Serdar Salih Çiçekçi : “ Osman Okumuş, belediye başkanlığında marka bir isim, Beyoğlu Belediye Başkanlığından beri sürekli takip ettiğimiz bir başkan ve ilçesine , mahallelerine yaptığı hizmetlerle sürekli takdir toplayan bir başkanımızdır.. Karapınar su parkı, Değirmen parkı bizleri çok etkiledi.  Türkoğlu ilçemiz Bölge ceza evi, Organize Sanayi bölgeleri, Fakülteleri ile metropol ilçe adayı, başkan Osman Okumuş beye hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz,” dedi.

      Başkan Osman Okumuş, MÜSİAD yönetimine , yeni yapılan ve halen açılışı yapılmayan Beyoğlu Mahallesi, Karapınar su parkı ve Değirmen Parkı da inceleme gezisi yaptırarak belediye sosyal tesislerinde bir öğle yemeği verdi.

      Beyoğlu Mahallesin de Karapınar Su park ve Değirmen Park projelerimizi yerinde incelediler. Hayran kaldıklarını ifade eden MÜSİAD heyeti Osman Okumuş Başkan’a gönülden teşekkür ettiler..

      Karapınar Su Parkı ve Değirmen Parkını inceledikiten sonra Karapınar Su Parkında yeşillik ve serin su sesi arasında öğle yemeği yeyen MÜSİAD yönetimi, Türkiye de bugün en güçlü sivil toplum kuruluşu MÜSİAD olduğunu ifade etti.

     MÜSİAD: Ulusal ve uluslararası düzeyde bağımsız ve bağlantısız hareket eden bir işadamları derneği olan, 60.000'e yakın işletmeyi temsil eden ülkemizin maddi ve manevi yönden gelişmesine katkıda bulunan güçlü bir “Sivil Toplum Kuruluşu”dur. Kahramanmaraş ve ilçelerinde ise MÜSİAD faaliyetlerine devam ediyor” diye konşut..

     Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “ Karapınar Su Parkı ve Değirmen parkına, Baba Burnu Kalesine MÜSİAD üyelerini her zaman bekliyoruz, ilçemizde yeşil alan ve yaşana bilir park alanlarını her geçen gün artırarak devam ediyoruz, İlçemizde yatırım yapacak sanayicilerimize yardım ve destek verdiğimiz gibi, sosyal faaliyetlerin yapılacağı bu gibi mekanları da yapmaya devam ediyoruz..

     Bugün MÜSİAD Kahramanmaraş şube başkanı ve üyeleri ile güzel fikir alış verişinde bulunduk , bu birlik ve beraberliğimiz inşallah devam edecektir, ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD yönetimine teşekkür ediyorum,” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.