BALIKÇILAR DERNEĞİ BAŞKANI SARI: BASIN ÇALIŞANLARIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN

BALIKÇILAR DERNEĞİ BAŞKANI SARI: BASIN ÇALIŞANLARIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN
BALIKÇILAR DERNEĞİ BAŞKANI SARI: BASIN ÇALIŞANLARIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUNKahramanmaraş Balıkçılar Derneği Başkanı İbrahim Sarı, basın mensuplarının her koşulda kamuoyunu bilgilendirmek adına özveriyle çalışma yaptıklarını...

BALIKÇILAR DERNEĞİ BAŞKANI SARI: BASIN ÇALIŞANLARIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN

Kahramanmaraş Balıkçılar Derneği Başkanı İbrahim Sarı, basın mensuplarının her koşulda kamuoyunu bilgilendirmek adına özveriyle çalışma yaptıklarını belirterek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Kahramanmaraş Balıkçılar Derneği Başkanı Sarı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte görev yapan medya mensuplarıyla bir araya geldi.

Merdan Balık Evinde düzenlenen programa birçok basın temsilcisi katıldı.

Fedakârca çalışan basın emekçilerinin günü kutlu olsun

Gazetecilerin her koşulda büyük bir fedakarlıkla kamuoyunu bilgilendirmeye çalıştıklarının altını çizen Başkan Sarı, “Özgür, objektif ve ilkeli basın toplumların gelişmesinde yerel ve ulusal medya büyük bir paya sahiptir. Ülkemizin ve Kahramanmaraş’ımızın gelişmesinde çok değerli katkıları olan basın mensuplarımız, her koşulda büyük bir fedakarlıkla kamuoyunu bilgilendirmeye devam etmektedir.

Pandemi sürecinde de basın mensuplarımız yaptıkları haberlerle toplumsal duyarlılığa katkıda bulunmuş ve kamuoyunu gelişmelerden haberdar ederek çalışmaların sağlıklı bir şekilde yürütülmesine destek oldular. Bu zor dönemde göstermiş oldukları mücadeleden dolayı ayrıca teşekkür ediyor,  çalışmalarında kolaylık ve başarılar diliyorum.

Bu duygularla milletimizin gören gözü, işiten kulağı olan ve güç koşullarda bile gece gündüz demeden görev yapan basın mensuplarımızın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.