Aycan; "30 Haziran Koruyucu Aile Günü'dür. Her çocuğun yeri kendi ailesidir"

Aycan; "30 Haziran Koruyucu Aile Günü'dür. Her çocuğun yeri kendi ailesidir"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, TBMM' de yaptığı konuşmada şunları söyledi; "Sayın Başkan, 30 Haziran Koruyucu Aile Günü'dür. Her çocuğun yeri kendi ailesidir. Aile kurmak, çocuk dünyaya getirmek büyük sorumluluktur....

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, TBMM' de yaptığı konuşmada şunları söyledi; "Sayın Başkan, 30 Haziran Koruyucu Aile Günü'dür. Her çocuğun yeri kendi ailesidir. Aile kurmak, çocuk dünyaya getirmek büyük sorumluluktur. Hazır olmadan bu sorumluluğa girmemek gerekir. Annelik, babalık hiç bitmeyen bir sorumluluktur, hatta inançlarımıza göre ölümden sonra da devam eden bir sorumluluktur.
    Çeşitli nedenlerle çocuklar annesiz babasız kalmaktadır. Kimsesiz kalan çocuğun her şeyi devletimizdir. Koruyucu aile uygulamasını destekliyoruz. Günümüzde 7.186 aile 8.703 çocuğa koruyucu ailelik yapmaktadır. Yaklaşık 13 bin çocuk koruyucu aile beklemektedir. Koruyucu aile kan bağı yerine can bağıyla kurulan ailedir. Koruyucu aileleri tebrik ediyoruz. Bu uygulamanın teşvik edilmesini ve özendirilmesini istiyoruz. Her çocuk mutlaka bir aileye kavuşmalıdır.
    Teşekkür ederim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.