ARSAN KAVŞAĞI TOSBAĞA KAVŞAĞI OLMALI

ARSAN KAVŞAĞI TOSBAĞA KAVŞAĞI OLMALI
ARSAN KAVŞAĞI TOSBAĞA KAVŞAĞI OLMALIKAHRAMANMARAŞ/ DEVA Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı İrfan Karatutlu “ Arsan Kavşağının tosbağı hızı ile gittiğini, bu kavşağın isminin Tosbağa kavşağı olması gerektiğini söyledi.Kavşağın...

ARSAN KAVŞAĞI TOSBAĞA KAVŞAĞI OLMALI

KAHRAMANMARAŞ/ DEVA Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı İrfan Karatutlu “ Arsan Kavşağının tosbağı hızı ile gittiğini, bu kavşağın isminin Tosbağa kavşağı olması gerektiğini söyledi.

Kavşağın isminin artık “Tosbağa” kavşağı olarak anılacağını dile getiren DEVA Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı İrfan Karatutlu verilen sözlerin tutularak kavşağın bir an önce bitirilmesi gerektiğini hatılattı.

     Başkan Karatutlu  “Biz Kahramanmaraş’ta yaşayanlar olarak soruyoruz, Ne oldu Önsen Köprüsü? Ne oldu Ilıca yolu? Ne Oldu Çağlayancerit yolu? Tadilatı bir türlü bitemeyen otogara ne oldu? Tekkenin geri dönüşümü neyi bekliyor? Daha ucube olarak duran Kültürpark ne olacak? Uçakların inemediği havaalanı için ne yapacaksınız? Stadyumumuz ne zaman yapılacak?, hızlı tren gelecek mi ? “ diye sordu.

     İrfan Karatutlu , genel başkanımız Ali Babacan’ın dediği gibi sorunları araştırmak ve çözüm üretmek amacıyla yapacağız. Bu kapsamda memleketimizin yaşadığı sorunları dile getirmekten çekinmeyeceğimiz diyerek hükümeti eleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.