ALPEDO Summer’22 Fancy Food Show gıda fuarı da

ALPEDO Summer’22 Fancy Food Show gıda fuarı da
ALPEDO Summer’22 Fancy Food Show gıda fuarı daBEKİR DOĞANAMERİKA /  ABD-New York’da 12 - 14 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenlenecek Summer’22 Fancy Food Show gıda fuarı Türkiye temsil eden ALPEDO Kahramanmaraş’ın...

ALPEDO Summer’22 Fancy Food Show gıda fuarı da

BEKİR DOĞAN

AMERİKA /  ABD-New York’da 12 - 14 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenlenecek Summer’22 Fancy Food Show gıda fuarı Türkiye temsil eden ALPEDO Kahramanmaraş’ın gururu oldu.

     Kahramanmaraş’ta yerleşik, KERVAN – ALPEDO  firması  ABD ülkemizi başarı ile temsil etti. Summer’22 Fancy Food Show gıda fuarı 1955 yılından bu yana New York’da düzenlenmekte olup, Türkiye milli katılımı 1998 yılından beri Ege İhracatçılar Birliği (EİB) tarafından üstlenilmektedir.

      ABD Pazarına giren ALPEDO – Kervan lezzet grubu Fuar da Kahramanmaraş Dövme Dondurmasını sergileyerek ziyaretçilere dondurma ikramında bulundu.

      ALPEDO - Kervan lezzet grubu yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, ABD fuar da Türkiye başarı ile temsil etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

      Gazetemize bir açıklama yapan ; Kervancıoğlu, “Bu yıl ürünlerimizi 175 bin noktaya göndermeyi hedeflemiştik. Şuana kadar 145 bin noktaya ürün gönderiyoruz. Ürün ihracat yapmayı hedeflediğimiz ülke sayısı ise 35’ti bunu 16 ülkeden 24 ülkeye çıkarttık. Bu yılki hedeflerimize yılsonuna kadar ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz.”dedi.

“Yılsonunda hedeflerimize ulaşmış olacağız”

Belirlemiş oldukları hedeflere emin adımlarla yürüdüklerini kaydeden başkan Sami Kervancıoğlu şunları söyledi: “Alpedo - Kervan lezzet grubu olarak sizlerle çok güzel işlere imza attık. Şehrimizde 40 bin m² kapalı alan tesisimizde dünyaca ünlü Maraş dondurmamızı üretmenin yanı sıra şehrimize özgü tatlılarını ve yöresel ürünlerimizi burada üretiyoruz. Burada ürettiğimiz ürünleri Türkiye’mizin 145 bin noktasına gönderiyoruz. Bu yıl 175 bin noktaya ürün göndermeyi hedeflemiştik. Yine ürettiğimiz ürünleri yılsonuna kadar 35 ülkeye ihracat yapmayı hedeflemiştik. Bu sayıyı 16 ülkeden 24 ülkeye çıkarttık. Şükürler olsun şuanda bu hedeflerimize hızlı bir şekilde ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Umuyoruz ki yılsonunda hedeflerimize ulaşmış olacağız.”

“Summer’22 Fancy Food Show gıda fuarındayız”

Bulundukları her ortamda Kahramanmaraş’ı ve şehrin lezzetlerini tanıttıklarını vurgulayan Kervancıoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “İzmir ticaret odası tarafından organize edilen ABD de  New York eyaletinde 12 - 14 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenlenen Summer’22 Fancy Food Show gıda fuarına Alpedo - Kervan lezzet grubu olarak bizde katıldık. Bu fuarda Alpedo - Kervan lezzet grubu yönetim kurulu üyelerimiz Mustafa Pekel ve Yaşar Kireçi , hukuk müşavirimiz Mesut Çakar ihracat’tan sorumlu kardeşlerimizle beraber oradalar. Şehrimizi ve şehrimizin lezzetlerini orada tanıttık... Diğer taraftan bilindiği gibi Los Angeles’te bir şirket kurmuştuk bu şirket aracılığıyla zincir marketlere ürünlerimizi satıyoruz. Biz çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Derdiğimiz Kahramanmaraş, derdimiz Türkiye!”diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.