Ali Öztunç ve Biraz Siyaset , Biraz samimiyet !

Ali Öztunç ve Biraz Siyaset , Biraz samimiyet !

   Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Ak Parti Gurup Başkanı Vekili Mahir Ünal, Bakanımız Vahit Kirişçi, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç şehrimizin bir değeridir..

   Hani bizde bir söz var : “Söyleyene bakma , söyletene bak ! derler..

   İki defa benim dilim sürtüştü.. “ Sayın Genel Başkanım” dedim..

   Benden etkilenmiş olacak ki Serkan Ercüment Kuzu arkadaşımızda bir defa ,” Sayın Genel Başkanım” dedi..

   Ali Öztunç bey :” Siz beni yakacaksınız, “ dedi.. ama bir gülümseme bir neşe geldi..

   Sevgili okurlarım: Sosyal medya üzerinden yayın yapan tivi46 da canlı yanımımız devam ediyor..

   CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ile dün akşam , tivi46 da canlı yayında :” KİM NE DİYOR” Gazeteciler konuşuyor programına konut ettik..

   Serkan Ercüment Kuzu, Ali Keklik, İbrahim Karadeniz ile samimi ortamda , dobra dobra bir canlı yayın oldu..

   Ali Öztunç beyle biraz siyaset, biraz Ankara gündemi, biraz mahalli sorunlarımız, olmak üzere hemen her konuyu konuştu..

    Doğa ve Çevreden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olunca: Aksu çayı ve çevreyi konuştuk 2023 yılında yani seneye Nisan 2023 de açılışı yapılacak 6 ay süre ile devam edecek olan EXPO 2023 konuştuk..

    Memleket meselesi üzerine ne varsa konuştuk..

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç : “ Bugüne kadar biz halkın ayağına gitmedik, hata yaptık ise özür dilemedik, helallik istemedik, bugün biz bunu yapıyoruz, herkese dokunuyoruz sahadayız , özür diliyoruz , helallik istiyoruz , helalleşiyoruz,” derken..

     Biraz siyasetle : “ Bizden başka sahada olan var mı ? hani Ak Parti vekilleri nerede ?” diye sordu..

     Andırın da gördüğü manzara üzerine Ali bey: “ Bugün seçim olsa  CHP Kahramanmaraş’tan iki milletvekili çok rahat çıkarı,!” diyerek iktidara yürüdüklerini söyledi.

     Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 8 ay önce 5 otobüs, geçtiğimiz gün 5 otobüs alarak 63 araç 56 milyonluk yatırım için Ankara da eleştiri topunu ateşleyen Öztunç ‘a konuyu tekrar sorduk:

     Sayın vekilim : Kahramanmaraş’tan size yanlış bilgi verdi sizi yanıltılar mı ?

    Ali Öztunç, “ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ,  8 ay önce aldığı otobüsleri törene dahil etmese 5 otobüs 59 araç hizmete veriyoruz dese mesele yoktu,” diyerek iddasını yeniledi..

     Gazetecilerin : “ Size bilgi veren yanlış mı verdi.. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör , konuşmasın da 5 otobüsün 8 ay önce alındığını renk uyumu olsun diye Kırmızı beyaza boyatıldığını söylüyor,” demeleri üzerine.. Ali Öztunç, geri adım atmayarak, o zaman o beş otobüs içinde tören yapmışlardı.. bende söylerim,” diye cevapladı..

    Eski bir gazeteci olan  Ali Öztunç : “ Tabi konuşmasında dikkatli ve kırıp dökmeden bir cevap vermeyi , ey eyledi..

    Yeni kurulan 3 Organize Sanayi Bölgesi için : CHP olarak tüm vekiller evet oyu verdik, Bu konuda Kahramanmaraş Milletvekillerimiz ile beraber çalıştık..

     Ahmet Özdemir, Mehmet Cihat Sezal ile her zaman görüşüyoruz, bizi çağrılarsa çağırdıkları yere geliyoruz mesele yok ama her zaman da çağırmıyorlar,” diyerek biz birlikten yanayız mesajını verdi..

     Sorumuz üzerine samimi bir cevap veren Ali Öztunç bey: “ Türkiye de siyasi partiler yasası değişmediği sürece demokrasi asla gelmez.. Tüm buna rağmen, CHP olarak biz ön seçim, üyelerimize sorarak Milletvekili ve Belediye Başkan adaylarımızı belirliyoruz.. ama diğerlerinde bu da yok, lider kimi isterse onu yazıyor.. Siyasi Partiler yasası değişirse halkın sesi meclise girer ..

     2023 seçimlerinde ben Kahramanmaraş Milletvekili aday adayım . nokta..

     CHP ve 6 partinin Cumhurbaşkanı adayı kim olur ? sorumuza ise : “ Hükümet seçim kararı aldığı gün açıklarız, yarın seçim kararı alsınlar bizde adayımızı açıklarız..” net söylüyorum, adayımız hazır,” dedi..

     Çok konu konuştuk.. devamını internetten sosyal medya dan izleye bilirsiniz..

     Bugünlük bu kadar

     Hayırlı Ramazanlar..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi