ALİ ÖZTUNÇ; “HAYRETTİN GÜNGÖR, İLK KAZMAYI TEKKEYE VURACAKTI NE OLDU KAZMAMI BULAMADI ?

ALİ ÖZTUNÇ; “HAYRETTİN GÜNGÖR, İLK KAZMAYI TEKKEYE VURACAKTI NE OLDU KAZMAMI BULAMADI ?
ALİ ÖZTUNÇ; “HAYRETTİN GÜNGÖR, İLK KAZMAYI TEKKEYE VURACAKTI NE OLDU KAZMAMI BULAMADI ?CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP il binasında düzenlediği basın toplantısında hem genel siyasete...

ALİ ÖZTUNÇ; “HAYRETTİN GÜNGÖR, İLK KAZMAYI TEKKEYE VURACAKTI NE OLDU KAZMAMI BULAMADI ?

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP il binasında düzenlediği basın toplantısında hem genel siyasete hem de mahalli siyasette vurarak : “ Hani hızlı tren geliyordu ? ne oldu ? Hızlı Tren Narlıden geçerek Malatya ‘ya gidiyor Malatyalıları tebrik ediyorum, Hayrettin Güngör hani geldiğinde ilk kazmayı tekkeye vuracaktı ne oldu kazmamı bulamadı ? bunlar yalan söylüyorlar,” dedi.

    Ak Parti ve MHP Milletvekili ile onlar 8 kişi ben tek başımayım, ama onlar Kahramanmaraş sevmiyor ben seviyorum, her konuya ben koşuyorum tek başıma diyen Ali Öztunç: “ Aksu çayı her gün bir renk akıyor, temiz diyorlar, Sayın Bakan Murat Kurum gelsin birlikte yüzeyim , bu aksu çayı nasıl temizmiş görelim, ben yüzmeyi Ceyhan nehrinde öğrendim iyi yüzerim kendi uzun boylu ben ufak tefek bir adamı dedi..

     GÜNGÖR GELDİĞİNDEN BERİ MARAŞ GÜN YÜZÜ GÖRMEDİ

     Öztunç : “ Belediyeciliğin kitabını yazmış kitap yazmak ayrı bir şey belediye yönetmek ayrı bir konu, Kahramanmaraş bunu hak etmiyor , hak ettiği gibi yönetilmiyor, Güngör geldiği günden bugüne Maraş gün görmedi altını çiziyorum MARAŞ GÜN YÜZÜ GÖRMEDİ” yalan söylüyorlar bir kitap hazırlamıştı.. gelince ilk iş tekkeye kazmayı vuracak kentsel dönüşüm yapacaktı.. Maraş’ta kazma kürek mi kalmadı.. yoksa verelim , ama bunlar yalan söylüyorlar dedi.

     Ekinözü Belediyesindeki yolsuzluk iddialarına da değinen Öztunç: “ Biz şikayet etmedik, aynı belediye de çalışan zabıta Cumhuriyet Savcılığına giderek belediye de yolsuzluk var diyor şikayet ediyor, Sayın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu beyin sesi çıkmıyor, Ekinözü belediyesi CHP li belediye olsa bugüne kadar bizim başkan kırk defa görevden alınırdı.. biz bunu sormayalım mı ?

    2.5 yıldır garajı yapamayan, Kentsel dönüşüm yapamaya, beceriksiz başkanın yapamadıklarını söylemeyelim mi ? 

    Bir arsan kavşağını yapamadılar, Hızlı tren çok hızlandı Narlı dan geçip Malatya ‘ya gitti bunu söylemek suçmu ? biz eleştiri yapmayacakmıyız ? benim bunların şahsı ile hiçbir işim olmaz olmadı.. Allah var, Hayrettin Güngör ile para ile alakalı bir yolsuzluğunu duymadım dürst insan ama beceriksiz iş yapamıyor, Kahramanmaraş yazık oluyor ben bunu söylüyorum, söylemeye de devam edeceğim,” dedi.

    Gazeteci Niyazi Kara’nın, THY ve Lutfansa ortaklığındaki SunExpress'in 14 Ocak'tan itibaren Mardin'e Haftada iki gün olmak üzere Antalya ve İzmir Seferi konduğunu , Kahramanmaraş'taki İstanbul uçuşlarının düşürüldüğünü ve Kahramanmaraş'tan yapılan uçak seferlerinin konusunun bir türlü çözülemediği sorusu üzerine bir açıklama yapan Ali Öztunç” Kahramanmaraşlı sabah İstanbul , Ankara’ya, İzmir ‘e Trabzon’a gidip akşam gece geri şehrine uçakla gelmek istiyor, ancak bir cihaz sebebi ile uçak seferleri yapılamıyor..

     Ankara dan uçağa bindik buraya gelinceye kadar dua ettik, Maraş'a insin , programa yetişmem gerek, Adana veya Gaziantep inerse neyle Maraş gelirim diye korkarak geliyoruz, bir cihazı alacak paranız yok mu ?

     Yoksa ben hayır sahiplerinden toplayıp ben alayım, Hava alanına artık uçaklar inip kalksın “ diyerek sert cevap verdi.

     Türkiye’nin iç siyaset ve yerel siyaset konularına değinen Ali Öztunç, “ Kahramanmaraş’tan bir yere gitmiyorum, yeniden CHP Kahramanmaraş Milletvekili aday adayım , sonuna kadar buradayım , ben bu şehri seviyorum onun içinde buradayım” dedi.

     ÇIKARMA YAPACAĞIZ

     30 Milletvekili ile 3 gün Kahramanmaraş ilçeleri , mahallelerini gezerek herkesle görüşmek üzere bir program yaptım Ekim Ayı sonunda Kahramanmaraş’ta yoğun bir çalışma yapacağız ,” diye konuştu..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.