Aksu Mahallesine Sosyal Tesis

Aksu Mahallesine Sosyal Tesis
Aksu Mahallesine Sosyal TesisDULKADİROĞLU / Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçe  Belediyesi’nin yapımına başladığı Aksu mahallesi sosyal tesisinde inşaat çalışmalarında sona gelindi. Belediye Başkanı Necati Okay, tesisin...

Aksu Mahallesine Sosyal Tesis

DULKADİROĞLU / Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçe  Belediyesi’nin yapımına başladığı Aksu mahallesi sosyal tesisinde inşaat çalışmalarında sona gelindi. Belediye Başkanı Necati Okay, tesisin bölgeye hitap edecek kapasitede olduğunu söyledi.
     İlçe genelinde sosyal tesis çalışmaları yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, Aksu Mahallesi’ne kazandırmayı planladığı sosyal tesisin inşaat çalışmalarında sona geldi. Bölgeye hitap edecek donanım ve kapasitede inşa edilen sosyal tesis, çok amaçlı olarak kullanılacak.
İnşaat çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şunları aktardı: “İlçemizi her alanda olduğu gibi sosyal tesis alanında da önemli bir konuma getirme adına çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda ilçemizin birçok noktasına sosyal tesisler kazandırdık. Şuan inşaat çalışması tamamlanan ve açılışa hazır hale getirilen sosyal tesislerimiz mevcut. İnşaat çalışmalarında son aşamaya gelen tesislerimizde mevcut. Bunlardan bir tanesi de Aksu Mahallemize kazandırdığımız sosyal tesisimizdir. Bu tesisimiz bölgeye hitap edecek kapasitede planlandı. Şuan inşaat çalışmalarında sona gelindi. İnşallah kısa bir sürede bu çalışmaları tamamlayarak bu tesisimizi de açılışa hazır hale getireceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.