Akşener nereye koşuyor?

Akşener nereye koşuyor?

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener öyle açıklamalar yapıyor ki, adeta Akşener nereye koşuyor dedirtiyor. 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminden önce “Yurtta Sulh” sloganıyla meydanlardaydı. Sonra bakıldı ki, aynı sloganla FETÖ darbe girişimi hortladı.

Bu nasıl Ülkü davası ki, bu kutlu davayı yerle bir edip, ülke düşmanlarıyla bir olma sevdası neyin nesi?

Fırsatını buldukça FETÖ ağzıyla konuşan, PKK hamisi HDP’nin her yaptığı icraatı ve açıklamaları meşru gören PKK elebaşı Abdullah Öcalan’dan bahsederken saygın biri kişi gibi sayın diye hitap eden Akşener doludizgin nereye koşuyor? İman esaslarını hiçe sayarak anıtkabirde “İmanımızı tazelemek için buradayız” diyerek gerçek yüzünü göstermiştir. Ülkü davası bu mu? Elbette bu değil… Ülkü davası İmanla şereflenmiş, vatan, millet sevdasına gark olmuş bir davadır.

Geçtiğimiz günlerde partisinin grup toplantısında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Osman Kavala ’ya arka çıkarak kararı trajedi olarak görüyor. Kavala casusluk ve darbeye teşebbüsten 2017 yılında tutuklanmıştı. ABD başta olmak üzere birçok ülke serbest kalsın diye yaygara yapsa da kararı etkileyemediler. Erdoğan bir açıklamasında kavala için “dünyada Soros neyse Kavala o” diyerek Kavala’yı  “Soros artığı” olarak nitelemişti. Kavala nın bu kadar vatan millet düşmanlığını görmezden gelmek hangi akla hizmet? Akşener Milliyetçilik maskesi altında kime, kimlere hizmet ettiğini görmezden gelenler ne zaman görecek? Bütün dertleri Erdoğan’ı devirip ülkeyi ele geçirmek isteyenlere hizmet etmek.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Gezi olaylarını baş aktörü ve akrabası Osman Kavala ‘ya sahip çıktığı gibi II. Abdülhamid Han dönemine atıfta bulunarak Erdoğan düşmanlığını, bütün kin ve nefretini dile getiriyor. Hem de Meclisin kürsüsünden öfkesi diline yansıdığı gibi bütün benliğini sarmış yumruklarını sıkarak haykırıyor. “Kahrolsun istibdat, kahrolsun zulüm! Yaşasın hürriyet, adalet, müsavat ve meşveret“

Ağaç bahane edilerek haftalarca şehirlerimizi yakıp yıkan ülkede güvensizlik algısı vermeye çalışılarak Erdoğan’ı itibarsızlaştırma hesabı ile aynı II. Abdülhamid Han’a yaptıkları organizeyi yapmak istemeleri ve ülkeyi teslim etme hesabı içinde devleti milyarlarca dolar zarara uğratan darbe girişiminin organizatörü Osman Kavala kararını da bahane eden Akşener kinini açığa vurdu.

Ayrıca Akşener diyor ki,” 1908’ de istibdada karşı koyan ruh neyse Gezi de odur. Meşruiyeti yıkmaya çalışanların karşısında duran irade neyse Gezi de odur.” Gezi olaylarında ki, ayaklanmayı,  devlet, millet düşmanlığını, devlete ve seçilmiş iradeye karşı kanunsuz, organize ayaklanmayı kurtuluş reçetesi gibi gören İYİ Parti Genel Başkanı Akşener devlet, millet düşmanlarıyla beraber olmakla ve savunuculuğunu yapma anlayışı ile nereye koşuyor? Akşener nereye koşarsa koşsun da, Ülkücülük maskesi altında nereye, kime, nasıl hizmet ettiğini görmeyen, görmek istemeyenler ne zaman bu koşuya dur diyecek zaman gösterecek. Ancak kin ve nefret yüklü konuşması unutulmayacak.

Ülke düşmanlarının ve içerdeki satılmış beyinlerin, maşaların tek gayesi ülkeyi Erdoğan ’sız tekrar IMF’ye mecbur etmek,  PKK’ ya özerklik vermek, Doğu Akdeniz’den eli boş göndermek.

Ne yaparlarsa yapsınlar. Başaramayacaklar. Türkiye’nin yükselişine engel olamayacaklar.

Muhabbetlerimle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arşivi