AKDO'DAN, YENİ YIL MESAJI

AKDO'DAN, YENİ YIL MESAJI
AKDO'DAN, YENİ YIL MESAJIYeni yılla ilgili bir mesaj yayımlayan AKDO yönetim kurulu başkanı Ahmet Davarcıoğlu, "Acısıyla tatlısıyla bir yılı dahageride bıraktık. İnşallah 2022 yılı dünyamıza, ülkemize,...

AKDO'DAN, YENİ YIL MESAJI

Yeni yılla ilgili bir mesaj yayımlayan AKDO yönetim kurulu başkanı Ahmet Davarcıoğlu, "Acısıyla tatlısıyla bir yılı dahageride bıraktık. İnşallah 2022 yılı dünyamıza, ülkemize, memleketimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk,bereket ve hayırlar getirir."

Başkan Ahmet Davarcıoğlu, mesajında şunlara yer verdi;"2021 yılı ne yazık ki hiç iyi hatırlamayacağımız bir yıl oldu. Pandeminin gölgesinde girdiğimiz yaz sezonunda yaşanan doğal afetlerden ve 8 gün boyunca yanan ormanlarımızla birlikte hepimizin de yüreği yandı. 2021 yılında herkes gibi bizlerde her türlü zorluğa rağmen AKDO olarak ayakta durmaya çalışırken yinede enerjimizi, motivasyonumuzu ve umudumuzu hiç kaybetmedik. Tam tersine AKDO şubelerine bir yenisini daha ekleyerek geçtiğimiz hafta sonu göksunşubemizin açılışını gerçekleştirdik. Allah izin verirse bu şekilde Türkiye genelinde şubeleşmeye de devam eceyiz. Yeni bir yılı karşılamanın sevinci, heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Ben umut ediyorum ki artık bu yaşadığımız felaketler bir son bulacak ve 2022 yılını oldukça güzelgeçireceğiz. Öncelikle içinde bulunduğumuz salgının sona ermesini ve yeniden normal hayata geri dönmeyi temenni ediyorum. Bunun yanı sıra iki sezondur büyük sıkıntı yaşayan içerisinde dondurma sektörünün de yer aldığı, tüm sektörlerin yeniden eski günlere dönmesi, şubelerimizde müşterilerimizi ağırlamak ve kısa vadede ana hedefi yakalamak. Bu duygu ve düşüncelerle büyük umutlarla gireceğimiz 2022 yılının en başta sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle, AKDO olarak vatandaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım."dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.