AİFOĞLU; “ÜYELERİMİZE YAPILAN ÇİRKİN SALDIRIYI KINIYORUZ”

AİFOĞLU; “ÜYELERİMİZE YAPILAN ÇİRKİN SALDIRIYI KINIYORUZ”
Öz Sağlık İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanı Murat Arifoğlu; “Kahramanmaraş Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ne sabah saatlerinde gelen bir hasta ,DişKlinik Personeli olarak görev yapan üyemiz Makbule Zeyrek’e “doktor...

Öz Sağlık İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanı Murat Arifoğlu; “Kahramanmaraş Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ne sabah saatlerinde gelen bir hasta ,DişKlinik Personeli olarak görev yapan üyemiz Makbule Zeyrek’e “doktor nerede kaldı” diyerek aniden saldırarak darp etmiştir.

Çalışana yapılan saldırıya,  müdahale eden güvenlik görevlisi üyemiz Nimet Bolat’da söz konusu şahıs tarafından aynı şekilde darp edilmiştir. 

Doktor raporu alan üyelerimiz, vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanmış, ayrıca hunharca saçları yolunmuştur. 

Sadece hastalara yardım için görevlerini yapmaya çalışan Diş Klinik Personelimiz Makbule Zeyrek ve Özel Güvenlik Personeli Nimet Bolat!a yönelik yapılan bu menfur saldırıyı, sendikamız adına kınıyor ve  sürecin sonuna takipçisi olacağımızı hatırlatıyoruz” dedi.

Arifoğlu; “Arkadaşlarımız yalnız değildir, Öz Sağlık İş Sendikası olarak sağlıkta şiddetin son bulması için her türlü sürecin takipçisi olacağız”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.