ADLİYE’DE 6. GELENEKSEL AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

ADLİYE’DE  6. GELENEKSEL AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
ADLİYE’DE  6. GELENEKSEL AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ    Kahramanmaraş Adliyesi 6. Geleneksel Aşure Günü Etkinliği  Kahramanmaraş Adliyesi Kafeteryasında sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun...

ADLİYE’DE  6. GELENEKSEL AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

    Kahramanmaraş Adliyesi 6. Geleneksel Aşure Günü Etkinliği  Kahramanmaraş Adliyesi Kafeteryasında sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi.

     Düzenlenen etkinliğe,  Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, İdare Mahkemesi Başkanı Abdulkadir Akçakoca, Kahramanmaraş 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı  Mecit Çelebi, Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevi Personeli Eğitim Merkezi Başkanı Bülent Delibalta, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Osman Göğebakan, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mustafa Yeşil, Cumhuriyet Savcıları, Hâkimler, Avukatlar, adliye ve cezaevi personelleri ile vatandaşlar katıldı.

Okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve duaların ardından  Aşure ikramına başlanıldı.  Aşureler, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı  ve katılan diğer protokol üyelerince adliye kafeteryasında bulunan Hâkim, Cumhuriyet Savcısı, Avukat, adliye personeli ve tüm vatandaşlara ağzı kapalı hijyenik paketler içerisinde ikram edildi.

   Program sonunda kısa bir açıklama yapan Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı; “Kahramanmaraş Adliyesinde 2016 yılında başlattığımız ve geleneksel hale getirdiğimiz Aşure etkinliğimizin bu sene 6’sını gerçekleştiriyoruz, bilindiği üzere Ülkemizde ve Dünyada görülen Covid-19 salgını sebebiyle her türlü tedbiri alarak özel olarak hazırlattığımız tamamen hijyenik şartlarda üretilmiş kapalı paketler içerisindeki aşurelerimizi çok kıymetli Hâkim, Cumhuriyet Savcısı ve Avukat meslektaşlarımız ile adliye personellerimiz ve değerli vatandaşlarımıza ikram ettik, düzenlemiş olduğumuz aşure etkinliğine katılım sağlayan herkese teşekkür ediyor, bu vesileyle Muharrem ayının ve 1 Eylül itibariyle başladığımız yeni adli yılın hepimize sağlık, barış, huzur ve afiyetler getirmesini diliyorum” dedi.

Yazıcı; “ Bir sonraki aşure etkinliğinde yeniden buluşmak dileğiyle, etkinliğimize maddi manevi katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.