“A’DAN Z’YE BAŞARILI İLETİŞİM” ÇOK YAKINDA RAFLARDA

“A’DAN Z’YE BAŞARILI İLETİŞİM” ÇOK YAKINDA RAFLARDA
“A’DAN Z’YE BAŞARILI İLETİŞİM” ÇOK YAKINDA RAFLARDAGazeteci Yazar Mustafa Alyaz, iletişimin ne denli önemli olduğunu ve nasıl kurulması gerektiğini anlatan, bu konuya dair nice ipucu barındıran “A’dan Z’ye Başarılı...

“A’DAN Z’YE BAŞARILI İLETİŞİM” ÇOK YAKINDA RAFLARDA

Gazeteci Yazar Mustafa Alyaz, iletişimin ne denli önemli olduğunu ve nasıl kurulması gerektiğini anlatan, bu konuya dair nice ipucu barındıran “A’dan Z’ye Başarılı İletişim” adlı eserin çok yakında okuyucusuyla buluşacağını açıkladı. 

Yediveren Yayınları’ndan çıkacak “A’dan Z’ye Başarılı İletişim” adlı kitaba tüm kitapçılardan ulaşılabilecek.  

Gazetecilik ve iletişim alanlarında etkin ve önemli bir isim olan Alyaz,  iletişime değer veren ve iletişimin sihrinden yararlanmak isteyen herkesin bu kitabı edinmesi gerektiğini dile getirdi.

Mustafa Alyaz çok yakında Yediveren yayınlarından çıkacak olan kitabı hakkında şunları söyledi:

“ Bir hikâye ile başlayıp, iletişimin temel taşlarını kısa ve öz bir şekilde anlattığımız “A’dan Z’ye Başarılı İletişim” kitabımız çok yakında raflarda yerini alacak. Bu kitabın hazırlanmasında emeği geçen Mehmet Işık hocama gönülden teşekkür ederim. Şuan çok mutluyum ve heyecanlıyım”

Alyaz, çıktığı bu heyecanlı yolculukta kitabının oluşmasına katkıda bulunan isimlere teşekkür ederek, şöyle devam etti:

“Bugün kitabım matbaanın yolunu tutmuş bulunmakta. Ankara Üniversitesi'nden çok değerli hocalarıma teşekkür etmeliyim. Prof. Dr. Hakan Uzun, Prof. Dr. Ömer Aykut Çelebi, Prof. Dr. Nurcan Törenli ve Doç. Dr. Cenk Saraçoğlu hocalarıma çok teşekkürler.

Ve elbette, Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu, Prof. Dr. Mehmet Şahin hocalarıma ve KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu Bey'e, Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek Bey'e, Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş Bey'e okumam konusunda verdikleri desteklerin karşılığı olmasa da bu kitap onların sayesinde meydana geldi. Maddi imkânsızlıklardan dolayı hep yarıda kalan 7 üniversite sonrası 8. üniversiteyi mutlaka bitirmelisin diyerek destek verdiler. İnşallah Ankara Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden diplomayı aldığım günü de beraber kutlarız.

Ve elbette benim için çok kıymetli olan iki insan; baba yarısı olanlar Mehmet Taş Bey ve Ali Avgın Bey ağabeylerime çok çok teşekkürler.”

İYİKİ VARSINIZ KOCA YÜREKLİ ADAMLAR!

“Bu kitapta İletişim nedir ve nasıl olmalıdır? sorusuna hızlı bir şekilde cevap bulacaksınız. Bir adım attık yazarlığa, bir yol gösteren olmak istedik; bu konuda Kahramanmaraş'ın desteği benim için çok önemli. Kitabımıza sahip çıkarsanız, okursanız ve paylaşırsanız çok mutlu oluruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.