30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen tören, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hanifi Toptaş’ın...

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen tören, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hanifi Toptaş’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı.

 Çelenk sunumunun ardından Şeyh Adil Mezarlığı Şehitliği’nde devam eden programda Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk  Coşkun, şehitlik defterini imzaladı.

Şehitlik ziyaretinde Vali Coşkun, protokol üyeleri, şehit aileleri ve gazilerle birlikte şehitlerimizin mezarlarına karanfil bırakıp dua ettiler.

 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında daha sonra ise Valilik Makamında Vali  Ömer Faruk Coşkun’un tebrikleri kabulü ile devam etti.

 Tebriklerin kabulünün ardından , Vali Coşkun, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hanifi Toptaş, Valilik Meydanı'nda düzenlenen geçit töreninde kıtaların ve vatandaşların bayramını kutladı.

 Törende, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Mesajı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. 

 Kutlama programı, Gazi Ortaokulu öğrencisi Asel Sera Yapalak’ın okuduğu 30 Ağustos temalı şiir ve geçit töreni ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.