241 AKBEL PERSONELİ, PERSONEL ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME SINAVINA KATILDI

241 AKBEL PERSONELİ, PERSONEL ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME SINAVINA KATILDI
241 AKBEL PERSONELİ, PERSONEL ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME SINAVINA KATILDIKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından belediyeye ait Akbel A.Ş bünyesinde istihdam edilen 241 personele...

241 AKBEL PERSONELİ, PERSONEL ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME SINAVINA KATILDI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından belediyeye ait Akbel A.Ş bünyesinde istihdam edilen 241 personele yönelik Personel Ölçme ve Değerlendirme Sınavı gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi işbirliğinde KSÜ Avşar Yerleşkesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde gerçekleştirilen sınav kapsamında Akbel personelinin temel belediye mevzuatı ve bilgisayar uygulamaları düzeyleri belirlendi.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, KSÜ’nün fiziki ve teknolojik altyapısı ile insan kaynaklarını şehrimizdeki kurum ve kuruluşların istifadesine sunmaktan mutlu olduklarını, esasen bu tür kaynakların milletin kaynakları olduğunu belirtti.

KSÜ’nün kurum ve kuruluşlarla işbirliğini en ileri düzeyde tutmaya devam edeceklerini ifade eden Rektör Can, sınavların personelin objektif değerlendirilmesi açısından önemli süreçler olduğunu belirterek, sınava katılanlara başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.