2022-2023 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK TOPLANTILARI YAPILDI

2022-2023 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK TOPLANTILARI YAPILDI
2022-2023 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK TOPLANTILARI YAPILDIKahramanmaraş genelinde 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı hazırlık çalışmaları kapsamında uygulamada birlikteliğin sağlanması ve planlama konularında bilgilendirmede...

2022-2023 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK TOPLANTILARI YAPILDI

Kahramanmaraş genelinde 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı hazırlık çalışmaları kapsamında uygulamada birlikteliğin sağlanması ve planlama konularında bilgilendirmede bulunulması maksadıyla Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman tarafından okul müdürlerinin katılımıyla ilçelerimizde toplantılar gerçekleştirildi.

İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman'ın başkanlığında yapılan toplantılara İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri de katıldı. İlk toplantı Onikişubat, Dulkadiroğlu ve Türkoğlu ilçelerine yönelik gerçekleştirildi. 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu’nda yapılan toplantıya Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen ve şube müdürleri, Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun Kurt ve şube müdürleri, Türkoğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Çelik ve şube müdürleri ile Onikişubat, Dulkadiroğlu ve Türkoğlu ilçelerinde görev yapan okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Diğer toplantı ise Elbistan, Ekinözü ve Nurhak ilçelerine yönelik gerçekleştirildi. Elbistan İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Misâk-ı Millî Konferans Salonu’nda yapılan toplantı, Elbistan İlçe Millî Eğitim Müdürü Fatih Çetin ve şube müdürleri, Ekinözü İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç ve şube müdürleri, Nurhak İlçe Millî Eğitim Müdürü Kazım Bozkurt ve şube müdürleri ile Elbistan, Ekinözü ve Nurhak ilçelerinde görev yapan okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Günün son toplantısı ise Afşin ilçesinde görev yapan okul müdürlerine yönelik Afşin Belediyesi Konferans Salonu’nda yapıldı. Toplantıya Afşin İlçe Millî Eğitim Müdürü Fatih Kaba, şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

Diğer toplantılar ise ertesi gün sırasıyla Andırın ve Göksun ilçelerinde yapıldı.

Pazarcık ve Çağlayancerit ilçelerinde ise önümüzdeki günlerde toplantı yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.