CHP İL BAŞKANLIĞI 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA BASINLA BİR ARAYA GELDİ

CHP İL BAŞKANLIĞI 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA BASINLA BİR ARAYA GELDİ
CHP İL BAŞKANLIĞI 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA BASINLA BİR ARAYA GELDİCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Teşkilatı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kahramanmaraş’ta görev yapan...

CHP İL BAŞKANLIĞI 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Teşkilatı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kahramanmaraş’ta görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Başkan Esat Şengül, yaptığı konuşmada basın mensuplarının çok zor şartlarda görev yapıyor. Hem ekonomik anlamda zorluk yaşıyorlar, hemde özgürce yazılarını yazamıyorlar” dedi.

 Arsan Center Tesislerinde düzenlenen  toplantıda  basın mensuplarıyla bir araya gelen CHP İl Başkanı Esat Şengül, çalışan gazetecilerin gününü kutlayarak,  açıklamalarda bulundu.

CHP ilçe başkanları ve parti yönetimin katıldığı toplantıda Şengül, “Çok kıymetli basın emekçileri emeğin en yüce değer olduğunu şiyar edilmiş bir siyasi partinin il başkanı olarak, partim adına ve örgütüm adına hepinizin 10 Ocak gazeteciler gününü yürekten kutluyorum. Sevgili arkadaşlar yaptığınız iş bizim için o kadar o kadar değeri büyük ki, inanın emeğinizin önünde eyliyorum. Kar demeden, kış demeden, cenaze demeden, düğün demeden vatandaş olarak bunların hepsini yapmak herkesin hakkı iken ama toplumun size yüklemiş olduğu sorunun yine demokrasimizin taşlanması açısından çok önemli” dedi.

Şengül, “Bizler için kalemi haktan hakikatten ve adaletten yana olan gazetecilerimiz saygı insanlardır. Eli öpülesi insanlardır. Çünkü sizler demokrasinin mihenk taşıdınız, vazgeçilmez. Olmazsa olmaz bir parçasınız. Bizler sizlerin ne kadar zor şartlarda görev yaptığınızı biliyoruz. Hem özgür değilsiniz, istediğinizi yazamıyorsunuz. Bu da yetmiyor gibi sizleri kategorize ediyorlar. Ekonomik anlamda çok zorda kalıyorsunuz. Sizler bu kadar zorluklara rağmen onurlu duruşunuzla mücadele ediyorsunuz.  İl Teşkilatım adına 10 Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum” dedi.

Gündeme ilişkin değerlendirmede bulunan Şengül’ün açıklamasının ardından CHP ilçe başkanları ve Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozhan günün önemine binaen birer selamlama konuşması yaptılar.

Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozdoğan ise; “Büyükşehir Belediye Başkanımız 3 yıllık süre içerisinde 1 kere Belediyemize geldi. Biz bu şehrin ilçesi değimiyiz. Büyükşehir Belediye Başkanımızla neden Nurhak ilçemizin sorunlarını konuşup, çözümü için neden bir araya gelemiyoruz. Bizimle hiç diyaloğa geçilmiyor. Büyük şehir Belediyesi’nde cumhur ittifakı meclis üyeleri çoğunlukta olduğundan  Verdiğimiz önergeler reddediliyor.  Biz Büyükşehir Belediye Başkanımız’dan her hangi bir destek alamadığımız için Türkiye’deki diğer Belediyelerden yardım alıyoruz. Bundan da çok rahatsızlık duyuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.