Depremi unutmalıyız !

Depremi unutmalıyız !
Depremi unutmalıyız !BEKİR DOĞANDULKADİROĞLU / Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi Dereköy mahallesinde 10 Eylül Pazar günü 22. Geleneksel Dereköy Şeref Eroğlu Şalvar Güreşi Türkiye Şampiyonası toplantısında konuşan...

Depremi unutmalıyız !
BEKİR DOĞAN
DULKADİROĞLU / Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi Dereköy mahallesinde 10 Eylül Pazar günü 22. Geleneksel Dereköy Şeref Eroğlu Şalvar Güreşi Türkiye Şampiyonası toplantısında konuşan Dulkadirğlu Belediye Başkanı Necati Okay ; " Bu pazar Dereköy de önümüzdeki Pazar ise Bertiz Boyalı da güreşlerimiz var, sosyal etkinliklerle depremin izlerini silmemiz gerekiyor dedi.
DEREKÖY'DE PAZAR'A GÜREŞ VAR…
Dulkadiroğlu Belediyesi öncülüğünde bu Pazar günü gerçekleştirilecek olan 22. Geleneksel Dereköy Şeref Eroğlu Şalvar Güreşi Türkiye Şampiyonası öncesinde, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, beraberinde AK Parti Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici , Kahramanmaraş Güreş Kulüp Başkanı Yaşar Hopur, Türkoğlu Gençlik ve Spor ilçe müdürü , Türkiye geleneksel Güreşleri Federasyonu Başkan vekili Başkanı Şahin Hopur ile birlikte; şehrimizde faaliyet gösteren ulusal ve yerel basın mensuplarıyla Heyecan Bahçesi'nde bir araya geldi.
Açılış konuşmasını yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay Deprem şehitlerimiz anısına düzenlenecek güreş şampiyonası ile depremde kaybettiğimiz tüm şehitlerimiz, milli güreşçilerimiz , tüm deprem şehitleri için hatim duası var onları rahmetle anacağız, üzerinden 7 ay geçen depremin izlerini silerek halkımıza moral vermek için düzenlediğimiz bu festivalimizin çok güzel geçeceğine inanıyorum..


Bu hafta Dereköy de önümüzdeki pazar bertiz Boyalı Karakucak Güreş Çim Sahasındayız tüm halkımızı davet ediyorum," dedi.
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Depgici ise : " Kasım ayında Kahramanmaraş ve ilçelerinde yapılan kalıcı konutları evi yıkılan deprem zedelere vereceğiz, bu arada yeni ihalelerde yapılıyor onlarında kısa zamanda temelini atacağız, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan söylediği gibi bir yıl olmadan vatandaşı evine kavuşturacağız tabi çok fazla yıkım olduğu için hepsini bir arada yapmamız mümkün değil inşatlar devam edecektir..
10 Eylül 2023 Pazar günü Saat 11 00 de Dereköy de başlayacak olan güreşlerle alakalı istişare toplantısı yapıldı.. Basın Mensuplarının soruları cevaplandırıldı.. Dereköy Şeref Eroğlu Er Meydanı herkesi bekliyoruz diyen Dulkadiroğlu Belediye başkanı Necati Okay; "Bu vesileyle bir kez daha tüm halkımızı Güreş Müsabakalarına davet ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.