Gürbak : Mahalleleri gezerek Ak Partiye oy İstiyor

Gürbak : Mahalleleri gezerek Ak Partiye oy İstiyor
18 Mayıs da 8. sıra Milletvekili adayı olan Ramazan Gürbak, Ak Parti ve Cumhur İttifakının Belediye Başkan adayı gibi sahada ziyaret yaparak oy istiyor..

Ramazan Gürbak Belediye Başkanı Gibi !

18 Mayıs milletvekilliği seçimlerinden Ak Parti Kahramanmaraş 8. sıra milletvekili adayı olan Ramazan Gürbak, Mahalle mahalle ziyaret yaparak Ak Parti ve Cumhur ittifakına oy istiyor..

Büyükşehir de Fırat Görgel, Onikişubat da Hanifi Toptaş için çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayan Ramazan Gürbak, Belediye Başkan adayı gibi yoğun şekilde çalışıyor..

Ak Partiye gönül verenleri, MHP sevdalılarını tek tek ziyaret eden Ramazan Gürbak, Cumhur İttifakı olarak her zaman kinden daha güçlü çıkalım , ülkemizdeki oyunu görün, oyunuzu Kaan, Kızılelmaya TCG Anadoluya İHA ve SİHA ile ülkemizdeki teknolojik gelişmelere verin..diyor..

gurbak1.jpg

Cumhur İttifakını zayıflatmak için FETÖ ve dış güçlerin oyunu ile bazı partilerin balon gibi şişirilerek oy toplandığını ancak unutmamak gerek ki Asrın felaketini yaşayan Kahramanmaraş'ta daha yapılacak köy evleri var, TOKİ konutları var, Çarşı pazar var aksamadan işlerin yürümesi için Cumhur İttifakı adaylarına güçlü destek gerektiğini altını çiziyor..

Ak Parti Seçmenin sesiz olduğunu ancak : oynanan oyunlara gelmemek gerektiğini de belirten Ramazan Gürbak : " Onikişubat Muhtarlar Derneği Başkanı ve Serintepe Mahalle Muhtarı adayı olarak kendim için ve Partimiz için son güne kadar çalışmaya devam edeceğim," dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.