KSÜ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ’NDE YEMEKTE ‘ÇANAKKALE’DE MEHMETÇİKLERİN YEDİĞİ YEMEK MENÜSÜ ÇIKTI’

KSÜ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ’NDE  YEMEKTE ‘ÇANAKKALE’DE MEHMETÇİKLERİN YEDİĞİ YEMEK  MENÜSÜ ÇIKTI’
KSÜ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ’NDE  YEMEKTE  ‘ÇANAKKALE’DE MEHMETÇİKLERİN YEDİĞİ  YEMEK  MENÜSÜ  ÇIKTI’18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıl dönümünde, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi...

KSÜ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ’NDE  YEMEKTE  ‘ÇANAKKALE’DE MEHMETÇİKLERİN YEDİĞİ  YEMEK  MENÜSÜ  ÇIKTI’

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıl dönümünde, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanemizde şehitlerimizi anmak için sadece buğday çorbası ve üzüm hoşafından oluşan yemek menüsü hazırlandı.

KSÜ SUA Hastanemizde çalışan personelin bugünkü öğle yemeği menüsünde üzüm hoşafı, buğday çorbası ile çeyrek ekmek vardı. Hastane yönetimi ve çalışınlar 107 yıl önce Çanakkale’de savaşan kahraman Mehmetçiğin yediği yemekleri tadarak aynı ruhu yeniden yaşadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.