Osman Okumuş !

Osman Okumuş !

     Bugün biraz zülfüyâra dokunacağım..

     Kahramanmaraş’ta olup biteni vatandaş izliyor.. ve değerlendirme yapıyor..

     Başarılı belediye başkanları denildiğinde Anketlerde : Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Türoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven  ve diğerlerini sıralamaya koyuyorlar..

    2023 yılında seçim var, bu seçimde milletvekili adayları bir bir ortaya çıkacak ve 2024 de de belediye başkanlığı seçimleri var , onlar içinde aday adayları bugünden hazırlanıyor..

    Sevgili okurlarım:

    Önceki gün Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un misafiri olduk, anlattıklarını hayranlıkla dinledik.. ufuk ve vizyonlu başkan Osman Okumuş !..

    Gazeteci dostlar: Halil Hınaz, Bilal Evran, İsmail Koyuncu, Sibel Atıcı ve Bilal Evran ile birlikte Türkoğlu ilçemize bir çıkarmak yaptık..

    4. dönem Belediye Başkanlığı yapan Osman Okumuş başkanın yaptığı güzel tesisleri bir defa daha görerek kendim yapmış gibi mutlu oldum..

    Cenazeye omuz veren, Düğüne, Mevlitle katılan, hasta ziyaretinde bulunan halkın içinde insanların gönüllerinde olan bir başkan Osman Okumuş..

    Bugün Türkoğlu ilçesinin mahallesi olan Beyoğlu Belediye Başkanı olduğu zaman tanıdığımız Osman Okumuş, o günden bugüne yaptığı hizmetlerle hep gündemde olan birisi..

    Bizlerde gazeteciler olarak çalışmasını yakından takip ediyoruz..

    Osman Okumuş:

    Beyoğlu yaptığı kale park, spor kompleksi , Su parkı, yüzme havuzu, Türkiye’nin ilk imar planlı yayla evi projesi, park ve bahçeler  ile güzel işlere imza attı.

    Her hizmeti ayakta alkışlandı..

    2014 yılında Büyükşehir Yasası ile 59 kasaba belediyesi kapatılarak mahalle olması ile birlikte Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan adayı olarak seçimi 3. Defa kazanan Başkan Osman Okumuş, 31 Mart 2019 Mahalli seçimlerinde birilerine rağmen 4. Defa Belediye Başkanlığını kazandı..

    Birileri Osman Başkanı yıkmak için tam gücü ile çalıştı.. ama ona inan Türkoğlu halkı başkanın arkasında durdu..

    Türkoğlu ilçesinde Ak Partinin oyu yüzde 87 olmasına rağmen, Ak Parti içinden ikinci aday çıkmasına rağmen yüzde 50 oy aldı.. zaferini ilan etti.

    Osman Okumuş : Türkoğlu Belediye Binası, Kaymakamlık Binası, Lojmanları, Türkoğlu Meydan Çalışması, Okul, Organize Sanayi Bölgesi, Cadde ve Bulvar açma çalışması, Millet Bahçesi ki Bölge’nin en büyük millet bahçesini ile Türkoğlu ilçesinin metropol ilçe haline getirdi..

    Lojistik merkezi: OSB , Bölge Ceza evi, Fakülte binaları, her gün yeni kurulan bir fabrika ile sürekli büyüyen Türkoğlu Mimarı Belediye Başkanı Osman Okumuş ’un ayaklarına franga takılmasa bir yıl içinde 100 bin nüfusun üstüne çıkacak ama birileri durdurmaya çalışıyor..

    Kıskançlık bizde , kanser gibi birilerini yiyiyor.. bitiriyor..

    Osman Okumuş’a öyle de desek, böyle de desek, yaptığı sayısız hizmetlerle sürekli gündemde kalan Başkan ismi artık Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı olarak geçiyor..

    Çıraklık, Kalfalık, Ustalık dönemini başarı ile veren ve ahi olan Osman Okumuş , artık büyükşehir yakışan bir aday olduğunu halkımız söylemeye başladı.

    Başkan Osman Okumuş, “ bizde görev istenmez verilir,” aman böyle bir şey yazmayın, bize ne görev verilerse yaparız dese de bunu artık vatandaş konuşuyor.. ben yazsam da konuşuyor yazmasam da konuşuyor..

    Kahramanmaraşlı Osman Okumuş’u Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek istiyor.. Bunu yazdığım için başkan bize kızacağında biliyorum.. ama halkın sesini yazmak zorundayım..

    Osman Okumuş , hizmetlerini sıralasak üç- beş cilt kitap çıkar ortaya ama , Kahramanmaraş halkı olup biteni görüyor..

    Başarılı ekibi , müthiş yöneticiliği ile bir desten yazarken, belediye meclisinde tüm kararlar oy birliği ile geçmesi , adil yönetiminin göstergesidir..

   Yazacak çok şey var ama konu uzadı..

    Bir başka gün Osman Okumuş ve hizmetlerini anlatmaya devam edeceğiz..

    Bizden söylemesi

    İyi günle..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi