KGK Ailesi İftarda Buluştu

KGK Ailesi İftarda Buluştu
Küresel Gazeteciler Konseyi Akdeniz bölgesi geleneksel İftarı Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı başkanın ev sahipliğinde Osmaniye de yapıldı. KGK Kahramanmaraş üyeleri tam kadro Osmaniye iftarına katıldı.

Küresel Gazeteciler Konseyi Bölgesel İftarı Osmaniye de yapıldı.

KGK Ailesi İftarda Buluştu

OSMANİYE – Küresel Gazeteciler Konseyi Akdeniz bölgesi geleneksel İftarı Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı başkanın ev sahipliğinde Osmaniye de yapıldı. KGK Kahramanmaraş üyeleri tam kadro Osmaniye iftarına katıldı.

İsrafil Avcı ev sahipliğinde Osmaniye Beyoğlu Yemekçilikde yapılan İftara Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim katıldı.

Kahramanmaraş'tan Küresel Gazeteciler Konseyi Onur Kurulu yönetim kurulu üyesi Bekir Doğan , il Temsilcisi Faruk Aktemir, üyelerimiz Halil Hınaz, İlker Yiğen, Fatih Eskalen katılırken, KGK üyesi Neşe Yıldızhan ise iş yoğunluğu sebebi ile katılamadı.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı KGK Osmaniye İl Temsilcisi İsrafil Avcı yaptığı konuşmada : Osmaniye meslektaşlarım. Bugün burada küresel gazeteciler konseri konseyimizi, bölgesel iftar programına sizleri ağırlamaktan onur ve şeref duyuyorum.

Sayın Genel Başkanım Mehmet Ali Dim ve komşu illerden gelen üyelerimize il temsilcilerimize hoş geldiniz, şeref verdiniz Daha önce benim de yerel meclis başkanlığı yaptığım dönemde de konseyinin kurulduğu günden bu yana küresel gazeteciler konseyi olarak ülkemizin çeşitli bölgelerinde sürekli bölgesel Ramazan aylarında bölgesel iftarlarımızı hep veriyorduk..

Kahramanmaraş Merkezli 6 Şubat Depremlerinde Osmaniyemiz de büyük hasar aldı geçen yıl geleneksel iftarımızı yapamadık..

Bu sene ilk defa bize nasip oldu. Tekrar söylüyorum, sizi ağırlamaktan şeref duyuyorum. Seneye daha güzel yerlerde yapmak dileği ile hoş geldiniz diyorum..

KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim: İftar buluşması sonrasında yaptığı konuşmada : Dijital Medya üzerinde durarak , Gazeteci kimdir ? sosyal medya kullanıcısı kimdir bunun ayırt edilmesi gerektiğini söyledi.

Bunun öncesinde özellikle şu an geleneksel bir şekilde başka bir faktörden bahsetmek istiyorum.

Bildiğiniz gibi Sosyal Medya , dijital medya bu işler Şu anda geleneksel medyanın önüne geçmiş bulunuyor.

Sosyal Medya kullananlar gazeteci olamaz , gazeteci yazan, gördüğünü yazı ile resmeden kişidir.. Gazetecilik emek ister , bir resim paylaşmakla gazetecilik olmaz bu sebeple mesleğimize hep beraber sahip çıkalım ," dedi.

Kahramanmaraş ekibi ile bire bir ilgilenen KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Bekir Doğan, Faruk Aktemur, Halil Hınaz, Fatih Eskalen, İlker Yiğen ile daha sonra günün anısına resim çektirerek iftar buluşmasını noktaladı.

Bölge den gelen gazetecilerin tanıştığı kaynaştığı iftar yemeği çok güzel bir hava da geçti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.