Güzelbulut Hacı Adayları 6 Haziran da Gidiyor..

Güzelbulut Hacı Adayları 6 Haziran da Gidiyor..
Güzelbulut Hacı Adayları 6 Haziran da Gidiyor..BEKİR DOĞANKAHRAMANMARAŞ/ Kahramanmaraş'tan Güzelbulut Turizm ile kutsal topraklara hac farizasını yerine getirmek üzere kayıt yaptıran 80 hacı adayı seminer yapılarak kutsal mekanlar...

Güzelbulut Hacı Adayları 6 Haziran da Gidiyor..
BEKİR DOĞAN
KAHRAMANMARAŞ/ Kahramanmaraş'tan Güzelbulut Turizm ile kutsal topraklara hac farizasını yerine getirmek üzere kayıt yaptıran 80 hacı adayı seminer yapılarak kutsal mekanlar hakkında genel ilgi verildi. 6 Haziran 2023 günü Kahramanmaraş'tan hareket edeceği belirtildi.
Güzelbulut Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güzelbulut, " 6 Haziran 2023 günü Kahramanmaraş'tan Gaziantep hareket , oradan Direk Medine 'ye giderek 3 gece Medine de kalıp, ziyaretleri tamamladıktan sonra Mekke'ye geçeceğiz.. Hac görevini yaptıktan sonra 10 Temmuz gibi Türkiye dönüşümüz olacak inşallah, Medine ve Mekke de çok güzel yerlerde sıfır otel tutuk , hacılarımızın rahatı için her türlü fedakarlığı yaparak bu yola çıkıyoruz, Pandemi, Deprem felaketi derken, Türkiye ve Şehrimiz zor süreçten geçtikten sonra Kutsal topraklara giderek inşallah huzur bulacağız ve halkımıza dua edeceğiz," dedi.


Kahramanmaraş da kendi adına Hac ve umre turu yapma ya tek yetkili şirket olan Güzelbulut Turizm , Hac sonrası umre turlarına devam edeceğini ifade eden Güzelbulut : " Ülkemizde seçimler bitti, bugünden sonra hep beraber çalışarak yaraları birlikte saracağız.. Sanayicimiz, esnafımız kısaca hep birlikte çalışarak güzel günlere doğru gidiyoruz, dualarımız vatandaşlarımız için olacaktır," diye konuştu..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.