Engelli Aileye Asansör

Engelli Aileye Asansör
KÖPRÜBAŞI ÜLKÜ OCAKLARINDAN ENGELLİ AİLEYE YARDIM ELİ UZANDIADİL AKAManisa’nın Köprübaşı ilçesi Ülkü Ocakları Başkanlığı adından sıkça söz ettiriyor. Enver Çetin liderliğindeki ocak, alkışlanacak bir çok harekete...

KÖPRÜBAŞI ÜLKÜ OCAKLARINDAN ENGELLİ AİLEYE YARDIM ELİ UZANDI

ADİL AKA

Manisa’nın Köprübaşı ilçesi Ülkü Ocakları Başkanlığı adından sıkça söz ettiriyor. Enver Çetin liderliğindeki ocak, alkışlanacak bir çok harekete imza atıyor. Geçtiğimiz yıl ihtiyaç sahibi bir çok aileye destek olan Köprübaşı Ülkü Ocakları, öğrencilere de akşamları sıcak çorba ikramında bulunmuştu.

Ocak bu kez de çok farklı bir hizmetin yapılmasına vesile oldu. İlçe halkı tarafından kendinden beğeni ve başarı ile söz ettiren Ocak Başkanı Enver Çetin’in içimizi ısıtan davranışı, yüreklere su serpti. Engelli babalarını evden indirmekte zorluk çeken bir ailenin talebi üzerine asansör isteğini yerine getirildi.

“Evin genç kardeşimizin ve ailesinin mutluluğuna sebep olan, maddi ve manevi destek veren tüm vatandaşlarımızdan Allah razı olsun” diyen Çetin, Ocak olarak her zaman vatandaşlarının yanında olduklarını söyledi.

Ülkü Ocakları Başkanı Enver Çetin, “Her şartta milletimizin yanında olduğumuzu, omuz omuza birlik ve beraberlik içinde olumsuzluklarla mücadele etmeye devam edeceğiz. dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.