Çaylı Güven Tazeledi !

Çaylı Güven Tazeledi !
Çaylı Güven Tazeledi !KAHRAMANMARAŞ / Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Vakfı olağan genel kurulunu bugün Akasya da gerçekleştirdi.. vakıf Başkanı Muzaffer Çaylı güven tazeledi.6 Şubat Depremi sebebi ile ertelenen ve...

Çaylı Güven Tazeledi !
KAHRAMANMARAŞ / Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Vakfı olağan genel kurulunu bugün Akasya da gerçekleştirdi.. vakıf Başkanı Muzaffer Çaylı güven tazeledi.
6 Şubat Depremi sebebi ile ertelenen ve bugün olağan genel kurulu yapılan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Vakfı : Onikişubat ilçesinde Akasya da yapılan genel kurula üye çoğunluğuna bakılmaksızın yapıldı.
Yeni yönetim kurulu ise : Muzaffer Çaylı, Sami Kervancıoğlu, Orhan Doğan, Hacı Mustafa Öz, Ali Rıza Bekler, Mesut Bilginer, Arif Yücel
Yönetim Kurulu yedek üyeler : Nuri Kahveci, Hafize Öksüz, Mithat Karaaslan, Fatma Karaduman, Bekir Gölcü, Bekir Doğan , Ali Osman Uslu..
Denetleme Kurulu Asil üyeler: Sermet Çuhadar, Gökhan Gökşen, Yedek üyeler: Bahaiddin Bilginer, Adil Şimşir oy birliği ile seçildi.
Vakıf Başkanı Muzaffer Çaylı : 1993 yılında kurulan KSÜ Vakfı , Üniversitemizin kuruluş ve ilk yıllarında güzel hizmetlere imza atmış olup, bugüne kadar var ola gelmiştir.. Bugünden sonra Vakıf olarak şirket kurarak vakfımıza daha çok gelir getirerek öğrencilerimize burs vermeye devam edeceğiz..
Malum üzere 1993 yılından bu yana ve 6 Şubat depreminde bir çok üyemizi kaybettik.. yenilenerek KSÜ Vakfı olarak yolumuza devam edeceğiz," diye konuştu..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.