Bugün Birlik Olmaya Muhtacız !..

Bugün Birlik Olmaya Muhtacız !..
Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce : "Fırat Görgel başkanımıza bizi hangi komisyona yazarsanız yazın fark etmez mesele Kahramanmaraş ve ilçelerine hizmet emektir," olduğunu söyledi.

Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce :

Bugün Birlik Olmaya Muhtacız !..

GÜLAY DOĞAN

GÖKSUN - Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi Belediye Başkanı Selim Cüce ;" Ben hiç kavga etmedim , hep kazanan ben oldum, kavga edenler kaybetti, bu sebeple bugün her zaman kinden daha çok birlik içinde olmalıyız," dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel ile dün bir araya geldiklerini ve bizim bir talebimiz ve isteğimiz yok, birlik olalım, beraber olalım Kahramanmaraş ilçelerimize Göksun'umuza hizmet edelim diyen Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce : "Fırat Görgel başkanımıza bizi hangi komisyona yazarsanız yazın fark etmez mesele Kahramanmaraş ve ilçelerine hizmet emektir," olduğunu söyledi.

Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce; “Göksun için elimizi taşın altına koyarak, Büyükşehir Belediye’miz ile uyum içinde çalışıp ilçemize hizmet edeceğiz”

Kahramanmaraş’ta görev yapan bir gurup gazeteci Göksun Belediye Başkanı olarak seçilen Selim Cüce’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce: “Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz, düsturu ile çalışıp güzel ilçemize hizmet edeceğiz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışacaklarının altını çizen Başkan Cüce konuşmasında: “Büyükşehir belediyemiz ile işbirliği içinde ilçemiz için, şehrimiz için hizmet edeceğiz. Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Başkan Cüce, konuşmasının devamında: “Halkımızın sesine kulak veren bir hizmet anlayışı ile çalışacağız. Bu süreçte basın mensuplarımızın da işbirliğini çok önemsiyoruz. 5 yılın sonunda Göksun’u yeniden inşa etmiş ve hak ettiği refah’a kavuşturmuş olacağız.”

Gazetecilerin hayırlı olsun dilekleri ve soruları ile devam eden ziyaret, hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.