YENİ COROLLA CROSS HYBRİD TOYOTA PLAZA TOYMAR’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

YENİ COROLLA CROSS HYBRİD TOYOTA PLAZA TOYMAR’DA  GÖRÜCÜYE ÇIKTI
YENİ COROLLA CROSS HYBRİD TOYMAR’DA  GÖRÜCÜYE ÇIKTIGaziantep yolu üz erinde ki Toyota – Toymar Plaza Toymar’da  Yeni Corolla Cross Hybrid , Toyota sevenleri ile buluştu.    Toyota  Corolla Cross Hybrid,...

YENİ COROLLA CROSS HYBRİD TOYMAR’DA  GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Gaziantep yolu üz erinde ki Toyota – Toymar Plaza Toymar’da  Yeni Corolla Cross Hybrid , Toyota sevenleri ile buluştu.

    Toyota  Corolla Cross Hybrid, 5. Jenerasyon Hibrit teknolojisi, üstün güvenlik özellikleri sunan Toyota Safety Sense 3, yeni 10.5 in yüksek çözünürlüklü multimedya ekranı ve 12.3 inç  dijital kokpitiyle sınıfında essiz bir model olarak öne çıkıyor.

Toyota Plaza Toymar Genel Müdürü Kadir Dalgıç, Yeni Corolla Cross Hybrid aracın özellikleri hakkında bilgiler verdi ve tüm vatandaşları yen Yeni Corolla Cross Hybrid’i   yakından görmelerini ve daha yakından detaylı bir şekilde  incelemeleri için Toyota Plaza Toymar’a beklediklerini söyledi.

     COROLLA CROSS HYBRİD İLE GÜÇLÜ SUV TASARIMI VE YENİ STANDARTLAR

    Yeni Corolla Cross Hybrid  araç hakkında bilgiler veren Dalgıç şunları belirtti ; “Toyota Corolla Cross Hybrid, modern, sofistike SUV görünümünü, etkileyici ve dinamik bir formla buluşturuyor. Toyota SUV ailesinin tasarımını  taşıyan Corolla Cross Hybrid, karakteristik ön ızgarası, keskin hatlı Premium far tasarımı ve aracın dinamik tasarımına katkı sağlayan 3 boyutlu etkiye sahip gövde yapısı ile dikkat çekiyor.

     4,460 mm uzunluğa, 1,825 mm genişliğe, 1,620 mm yüksekliğe ve 2,640 mm aks aralığına sahip yeni Corolla Cross Hybrid, ölçüleriyle C-SUV segmentinin kalbine konumlandırıldı. Toyota ürün gamında Toyota C-HR Hybrid ve RAV4 Hybrid arasında yer alan Corolla Cross Hybrid, panoramik cam tavanı, geniş bagaj hacmi ve ferah yasam alanıyla da farkını ortaya koyuyor.

     Corolla Cross Hybrid'in 525 litrelik hacme sahip bagajı, arka koltuklar katlandığında 1,321 litreye kadar yükseliyor. Elektrikli bagaj kapısı özelliği ile fonksiyonel bir bagaj kullanımı sağlıyor.

      TÜM VERSİYONLARDA ZENGİN VE TEKNOLOJİK DONANIMLAR

      Toyota Corolla Cross Hybrid, Türkiye'de Flame,  Flame X-Pack, Passion ve Passion X-Pack olmak üzere dört donanım seviyesiyle satışa sunuldu. Tüm ürün gamında 1.8 litre hibrit motorla sunulan Corolla Cross, yüksek standart donanımlarıyla herkese uygun alternatiflere sahip.

      Corolla Cross Hybrid'in ürün gamında öne çıkan standart özellikler arasında 5. jenerasyon hibrit teknolojisi, Toyota T-Mate, Toyota Safety Sense 3 aktif güvenlik teknolojileri, kablosuz Apple CarPlay, 10.5 inç Toyota Touch Multimedya ekranı, 12.3 dijital göstergeler ve kablosuz şarj ünitesi yer allıyor.

      TOYOTA'NİN EN GELİŞMİŞ HİBRİT TEKNOLOJİSİ İLK KEZ COROLLA CROSS'TA

      Toyota, Corolla Cross modelinde global olarak ilk kez 5. jenerasyon hibrit teknolojisine yer verdi. Toyota'nin 25 yıldan bu yana sürekli olarak geliştirdiği hibrit teknolojisi, 5. jenerasyonuyla daha güçlü ve daha keyifli bir sürüş sunarken, daha düşük yakıt tüketimi ve daha düşük emisyon değerleri elde edilmesini sağlıyor.

       1.8 litre hibrit motora sahip Corolla Cross Hybrid, yeni nesil sistemle birlikte yüzde 15 daha fazla güç üretiyor. Elektrik motor ve benzinli motor kombine eden 1.8 litre hibrit sistem, 142 PS güç ve 185 Nm tork üretiyor. önden çekişli olarak sunulan Corolla Cross Hybrid, 170 km/s maksimum hıza çıkıyor ve 0-100 km/s hızlanmasını 9,9-10 sn saniyede tamamlıyor. WLTP ölçümlerinde birleşik yakıt tüketimi yalnızca 5,0-5,1 lt/100 km olan Corolla Cross Hybrid, 115-117 g/km CO2 emisyon değerine sahip.

      EN  GELİŞMİŞ  TOYOTA SAFETY SENSE GÜVENLİK ÖZELLİKLERİ

     Toyota, her modelinde olduğu gibi Corolla Cross Hybrid modelinde de yüksek güvenlik seviyesine büyük önem verdi. Corolla Cross, son nesi Toyota Safety Sense 3.0 ile kombine edilen T-Mate ile donatıldı. Aktif sürüs ve park asistan sistemleri sürüsü daha kolay ve güvenli hale getirirken aktif güvenlik sistemleri de birçok farklı senaryoya göre kazaların önüne geçebiliyor. Standart olarak sekiz hava yastığına sahip Corolla Cross'ta kaza sırasında önde yer alanların birbiriyle çarpımasın önlemek için  kullanılanı ön orta hava yastığı da bulunuyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.