YAPAR PASLANMAZ YENİ MAKİNELERİ İLE KTM2022’DE YERİNİ ALDI

YAPAR PASLANMAZ YENİ MAKİNELERİ İLE KTM2022’DE YERİNİ ALDI
YAPAR PASLANMAZ YENİ MAKİNELERİ İLE KTM2022’DE YERİNİ ALDIBir aile şirketi olarak, 1974 yılında Kahramanmaraş’ta kurulan Yapar Paslanmaz, tekstilin yanı sıra gıda sektörüne de hizmet veriyor. Tekstil sektörüne yönelik geliştirdiği...

YAPAR PASLANMAZ YENİ MAKİNELERİ İLE KTM2022’DE YERİNİ ALDI

Bir aile şirketi olarak, 1974 yılında Kahramanmaraş’ta kurulan Yapar Paslanmaz, tekstilin yanı sıra gıda sektörüne de hizmet veriyor. Tekstil sektörüne yönelik geliştirdiği yeni kumaş boyama ve ram önü yıkama makinelerini KTM 2022'de sergileyecek. Son dönemde sektörde başarıları ile adından sıkça söz ettiren firma, ulaştığı ihracat hacmi ile de dikkatleri üzerinde topluyor.

İTEKS, Mümessillikleri ile KTM 2022 Fuarı’nda

Tekstil sanayi boya-baskı-terbiye ve teknik tekstiller sektörlerinde alanlarında dünyanın önde gelen imalatçılarının Türkiye temsilciliğini yapan İTEKS, KTM 2022 Fuarı’nda yerini aldı. Brückner, Fong’s Then, Goller, Osthoff Senge, Erhardt Leimer-EL, SPG, ETF, Ramisch Guarneri, Lacom gibi dünyaca ünlü markalarla tekstil sektörüne hizmet veren İnter Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti. (İTEKS), müşterilerine satış öncesi ve satış sonrası verdiği destekle fark yaratıyor.

Kalite Kontrol Altında

1988 yılından bugüne üretimde ve hizmette kalite odaklı çalışan GCM Group’un ürün portföyünde; kumaş kontrol makineleri, kumaş paketleme makineleri ve taşıma hatları, otomasyon projeleri, numune kumaş kesme makineleri ve ışık kabini, barkodlu kumaş kartela sistemi, bilgisayarlı kumaş kalite kontrol ve barkodlu depo yönetimi sistemi, kumaş katlama makinesi yer alıyor. Bu makinelere ilave olarak GCM Group, tekstil sektörüne özel amaçlı makineler de sunuyor. Yeni teknoloji makinelerini KTM fuarında sergileyeme hazırlanan GCM Group, ayrıca tekstil sektörüne özel amaçlı makineler de imal ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.