Şahin Balcıoğlu: “15 Temmuz Destanın Adıdır !”

Şahin Balcıoğlu: “15 Temmuz Destanın Adıdır !”
Şahin Balcıoğlu: “15 Temmuz Destanın Adıdır !” “ BLC GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Beraberlik günü, destanın yazıldığı gün olduğunu söyledi. 15 Temmuz Demokrasi...

Şahin Balcıoğlu: “15 Temmuz Destanın Adıdır !” 

“ BLC GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Beraberlik günü, destanın yazıldığı gün olduğunu söyledi. 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla gazetemize bir açıklama yapan Şahin Balcıoğlu , “7 yıl önce bugün, üstün cesareti ve fedakârlıklarıyla hain darbe girişimini Türkiye’nin demokrasi zaferine dönüştüren ‘Türkiye Yüzyılı’nın Kahramanları’ tüm şehitlerimize Cenab-ı Hakk’dan rahmet diliyor, o zafer gecesinde şahlanan gazilerimize ve tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi. 

  Balcıoğlu : 15 Temmuz’un şanlı tarihimizin en büyük destanlarından biri olarak hafızalara kazındığına, hain darbenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde vatandaşlarımız ve güvenlik güçlerimizin onurlu duruşuyla dünyada eşi benzeri görülmemiş cesaret örneği ile Türkiye’nin demokrasi zaferine dönüştüğünü ifade etti.  

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, demokrasimize kasteden darbe girişimine karşı toplumsal hafızamızın diri tutulması, demokrasimizin güçlenmesi ve şehitlerimizin ve gazilerimizin hatırlanması için sembol niteliğinde, oldukça anlamlı bir gündür. Tarih boyunca vatan, demokrasi ve bağımsızlığı için eşi benzeri görülmemiş destanları yazan milletimiz, 15 Temmuz 2016 gecesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde bu destanlara yenisini eklemiştir. Türkiye’yi karanlığa taşımak isteyenlere karşı aziz milletimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla vatanımıza ve bağımsızlığımıza sahip çıkmak için kadını, erkeği, genci, yaşlısıyla birlikte meydanlara inmiş ve her yaştan vatan evladı, tıpkı ecdadımız gibi gerek tanklara gerekse kendilerine çevrilen namlulara karşı ölüm pahasına destansı bir direniş göstermiştir. İşte o direniş ve eşi benzeri görülmemiş cesaret ile hain darbe girişimi püskürtülmüştür, dedi..  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.