Narlı : “ Babalarımız Yaşasa da Bir de Onlara Sorsak !”

Narlı : “ Babalarımız Yaşasa da Bir de Onlara Sorsak !”
Narlı : “ Babalarımız Yaşasa da Bir de Onlara Sorsak !” BEKİR DOĞAN KAHRAMANMARAŞ : KMTB , Kahramanmaraş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Narlı Babaların babalar günü kutlayarak, “ Babalarımız...

Narlı : “ Babalarımız Yaşasa da Bir de Onlara Sorsak !” 

BEKİR DOĞAN 

KAHRAMANMARAŞ : KMTB , Kahramanmaraş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Narlı Babaların babalar günü kutlayarak, “ Babalarımız yaşasa da bir de onlara sorsak ,” dedi.. 

Babalar Günü dolayısıyla bir Gazetemize bir açıklama yapan Başkan Mustafa Narlı “Büyük bir özveri ile çocuklarına ömür boyu her türlü desteği vererek, fedakârlık timsali olan babalar, her şeyden önce çocuklarının mutluluğunu düşünen erdem sahibi insanlardır , Bugün babalarımız yaşasa da bir de onlara sora bilsek ! Diyerek babanın kıymetini anlattı. 

6 Şubat Depremi sonrası Sanayicimiz, iş insanımız, halkımız , Maraşlı yiğit düştüğü yerden ayağa kalkmaya çalışıyor , Normalleşmek ve sosyal hayata dönmek zorundayız diyen KMTB Başkanı Mustafa Narlı “Türk toplumunun en önemli unsurlarından güçlü aile yapısının korunması ve huzuru için hiçbir özveriden kaçınmayan, sevgisini her zaman üzerimizde hissettiren,  dün de bugün de yarın da hep yanımızda olan babalarımızdır.  

Mustafa Narlı : “ Çocuklarını bir fidan yetiştirir gibi özenle büyüten babalarımız, çocuklarının geleceğe umutla bakan, topluma faydalı, her anlamda yetişmiş birer birey olmaları için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler. 

Takdirlerin en büyüğüne layık olan babalarımıza, sadece babalar gününde değil, yılın her gününde onlara saygı ve sevgi gösterebilmeli, onlara layık evlatlar olabilmeliyiz.  

Bu duygu ve düşüncelerle, Kahramanmaraş Ticaret Borsası adına  başta Deprem şehit babaları olmak üzere, ebediyete irtihal edenleri rahmetle anıyor, tüm kıymetli babalarımızın, babalar gününü kutluyorum,” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.