Gülpak Ailesinden Aşure

Gülpak Ailesinden Aşure
Gülpak Ailesinden Aşure BEKİR DOĞAN KAHRAMANMARAŞ / Onikişubat ilçesi Uzun Çarşı da bulunan Kuyumcu dükkanı önünde çarşı esnafına aşure dağıtımı yaptı.      Mehmet Gülpak ve ailesinin...

Gülpak Ailesinden Aşure 

BEKİR DOĞAN 

KAHRAMANMARAŞ / Onikişubat ilçesi Uzun Çarşı da bulunan Kuyumcu dükkanı önünde çarşı esnafına aşure dağıtımı yaptı. 

     Mehmet Gülpak ve ailesinin hazırlamış olduğu Aşue dağıtım törenine Kahrmanmaraş Büyükşehir  Belediye Başkanı Hayrettin Güngör il Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Ak Parti İl Başkanı Fırat Görgel katıldı. 

     Binevler Uzun Çarşı’da Vatandaşlara Aşure İkramına iştirak ederek onların sevincine ortak olan :  Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Binevler Uzun Çarşı’da düzenlenen programda vatandaşlara aşure ikramında bulundu. 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Binevler Uzun Çarşı esnaflarından Başdemir ve Gülpak ailelerinin düzenlediği aşure dağıtım programına katıldı. AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in de yer aldığı programda vatandaşlara aşure ikramında bulunan Başkan Hayrettin Güngör, “Binevler Uzun Çarşı esnaflarımızdan Başdemir ve Gülpak ailelerinin düzenlediği bu programda hemşehrilerimizle bir araya geldik, aşure ikramında bulunduk. Başdemir ve Gülpak ailelerine teşekkür ediyor, birliğimizin daim olmasını diliyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.