"Devlet Bahçeli ile Maraş Sohbeti !"

"Devlet Bahçeli ile Maraş Sohbeti !"
Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı"Devlet Bahçeli ile Maraş Sohbeti !"BEKİR DOĞANANKARA / Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, Ankara ziyaretinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Kahramanmaraş...

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı
"Devlet Bahçeli ile Maraş Sohbeti !"
BEKİR DOĞAN
ANKARA / Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, Ankara ziyaretinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Kahramanmaraş sohbeti yaptı..
yaklaşık 1.5 saat 6 Şubat'tan bugüne kadar geçen süreci anlatan Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı: " Bizim sevdamız Kahramanmaraş, bizim hedefimiz Kahramanmaraş'ta yıkılan fabrikaların yeniden ayağa kalkması ve üretimin başlamasıdır.. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli beye Kahramanmaraş'ı anlattım," dedi.
Her ortamda Maraş anlatan, Kahramanmaraş sevdalısı Başkan : 6 Şubat Pazarcık ve Elbistan merkezli Asrın Felaketinde yıkılan iş yerlerini ve Esnafın sanayicinin durumunu dile getiren Başkan Mustafa Narlı: " Maraş bizim başka gidecek yerimiz yok, el ele vereceğiz Kahramanmaraş'ta yıkılan esnafın dükkanını, KOBİ'lerin Atölyelerini Sanayici ve İş insanın yıkılan fabrikalarını yeniden yaparak içine yeni makinalar koyarak çarkı döndürmek zorundayız..


Kahramanmaraşlı çalışır İhracat yaparsa , ülkeye döviz girer , şehrimiz ve Türkiye ayağa kalkar..
Deprem bölgesi Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Malatya da İmar konusu başta olmak üzere yetkide bir belirsizlik var devam ediyor, ama bizim beklemeye tahammülümüz kalmadı.. acil ve hızlı çalışma bekliyoruz..
İmarın önü açılmalı, Kahramanmaraş Hava Alanına Günlük yurt içi ve yurt dışı uçak seferleri konmalı, yaralar sarılmalı halkımız ayağa kaldırılmalı.. ben bunu anlattım , Sayın MHP Lideri Devlet Bahçeli beye bunları , kendilerini dinledim inşallah çok daha iyi olacak ..
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora vekilimizde bizlerle beraber sohbetimize iştirak ettik , güzel verimli bir ziyaret oldu, diyen Mustafa Narlı" Biz Maraş konuşuruz kendim için değil Maraş'ım için isteklerimi sıraladım,, dilimizin döndüğü kadarı ile sıralamaya devam edeceğiz," dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.