Davarcıoğlu : “SEVGİ KARDEŞLİK DEMEKTİR”

Davarcıoğlu : “SEVGİ KARDEŞLİK DEMEKTİR”
Davarcıoğlu :“SEVGİ KARDEŞLİK DEMEKTİR”BEKİR DOĞANKAHRAMANMARAŞ / Akdo Dondurmaları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu ; " Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramların paylaşmayı, dostlukları...

Davarcıoğlu :
“SEVGİ KARDEŞLİK DEMEKTİR”
BEKİR DOĞAN
KAHRAMANMARAŞ / Akdo Dondurmaları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu ; " Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramların paylaşmayı, dostlukları ve kardeşlikleri büyütmek için en güzel vesileler olduğunu söyledi.
Davarcıoğlu : şu ifadelere yer verdi:
“Bir kez daha mübarek Kurban Bayramı’nı idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir Bayram’a daha kavuşabilmenin sevinci içerisindeyiz.
Mübarek Kurban Bayramı, dayanışma, paylaşma ve kardeşlik duygularını büyütmek ve bu duyguları içselleştirebilmemiz için en güzel vesiledir. Yoksul durumdaki kardeşlerimizle yapacağınız paylaşımlar, küslerin barışması, sevgi tohumları ekilmesi, bayramların en önemli özelliğidir.
Bu duygu ve düşüncelerle, Kahramanmaraş iş dünyası adına, milletimizin ve bütün İslam âleminin Kurban Bayramını kutlar; birlik ve beraberlik içerisinde, sevgi dolu nice bayramlara ulaşmayı dilerim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.