Balbaba Kayınbaba Oldu

Balbaba Kayınbaba Oldu
Balbaba Kayınbaba OlduBEKİR DOĞANKAHRAMANMAAŞ / Kahramanmaraş Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet Balbaba, oğlu Kaan evlendirerek kayınbaba oldu.Geçtiğimiz Pazar günü akşam Liva Düğün Salonunda gerçekleşen düğün törenine...

Balbaba Kayınbaba Oldu
BEKİR DOĞAN
KAHRAMANMAAŞ / Kahramanmaraş Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet Balbaba, oğlu Kaan evlendirerek kayınbaba oldu.
Geçtiğimiz Pazar günü akşam Liva Düğün Salonunda gerçekleşen düğün törenine gelen misafirleri.. Ayşe - Atila Bolat ile Fatma Ahmet Balbaba çiftleri misafirlerini kapıda karşıladı.
Fatmanur Bolat ile Kaan Balbaba'ın salona girmesi ile düğün merasimi geçildi..
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Debgici , Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, Önceki dönem Borsa başkanı Ahmet Duran Balsuyu , Sanayici ve iş insanları ile basın mensupları katıldı.. Balbaba ailesi ile Bolat ailesinin yakınlarının salona gelmesi ile birlikte.. Nikah törenine geçildi.


Fatmanur ile Kaan Balbaba'nın nikahını Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek kıydı,, evlilik cüzdanını ise Ahmet Duran Balsuyu verdi. Herkesin yeni çiftti tebrik etmesi ile birlikte gençler doyasıya halay çekerek düğünü yaptılar.
İlk defa kayın baba olmanın keyfini yaşayan Ahmet Balbaba , düğüne gelen misafirleri ile bire bir ilgilendi. Düğüne katılan herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.